Af - 19/01-16 11:17

'Vild med dans'-stjerne kæmper med kræftsygdom: Bange for at miste sit bryst'Vild med dans'-stjerne kæmper med kræftsygdom: Bange for at miste sit bryst

Karina Frimodt åbner op om sin alvorlige sygdom.

Bildstrecke im Grossformat »

I efteråret dansede hun sammen med den tidligere fodboldspiller John 'Faxe' Jensen sig til en tredjeplads i 'Vild med dans'. Siden har Karina Frimodt fået langt mere alvorlige ting at tænke på.

'Vild med dans'-vært bryder to år gammel forbandelse
'Vild med dans'-vært bryder to år gammel forbandelse

Den 37-årige danser blev kort før nytår opereret for brystkræft og har siden gået og ventet på, hvad biopsierne, som blev sendt til undersøgelse, ville vise.

- Åh, at gå og vente 14 dage er lang tid. Man får så mange tanker, og hele tiden håber man bare, at svaret er positivt og at man nu er helt rask igen, fortæller Karina Frimodt til eb.dk.

Kræftsyge overhører symptomer
Kræftsyge overhører symptomer

Desværre var der både en god og en dårlig nyhed fra lægerne. Den gode nyhed var, at de undersøgte lymfekirtler ikke viste tegn på cancer eller celleforandringer. Kræften har altså ikke spredt sig.

Den dårlige nyhed er, at man har fundet flere små knuder med forstadier til cancer i det væv, der er opereret ud i forbindelse med operationen.

- Jeg blev virkelig skuffet og ked af det, for vi havde jo håbet på, at der ikke var mere. Kræft-frygt fylder meget - både inde i mit eget hoved og i forhold til børnene og min mand. Men jeg skal have styr på mine tanker og på de reelle fakta i forbindelse med cancer i brystet, siger til hun eb.dk.

Unge kræftoverlevere har angst og  selvmordstanker
Unge kræftoverlevere har angst og selvmordstanker

Nu skal hun i samråd med lægerne finde ud af, om hun vil igennem en ny lille operation og fjerne de små nye knuder. Eller om hun, for at være på den sikre side, skal have fjernet hele højre bryst.

Karina Frimodt spiller til sommer med i musicalen 'Dirty Dancing', så hun skal træffe en beslutning nu for at kunne blive klar.

Ny sorg rammer Celine Dion: Broderen også døende af kræft
Ny sorg rammer Celine Dion: Broderen også døende af kræft

Hun har svært ved at finde ud, af hvad hun skal gøre.

- Åh det er svært. Og jeg kan ikke helt forlige mig med, at mit eget bryst forsvinder. Selv om det rekonstrueres, så er det ligesom ikke rigtigt mit bryst mere. Men det må jeg se at få tænkt igennem. For mig er det virkelig en stor beslutning.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx