Af - 23/05-16 17:53

Stine Bramsens søn efter fald: Sådan har han detStine Bramsens søn efter fald: Sådan har han det

Nu fortæller en agent tæt på sangerinden, hvordan det står til med hendes søn Alfred, efter han faldt ud af et vindue fra første sal.

Bildstrecke im Grossformat »

Lørdag eftermiddag faldt Stines Bramsens søn, Alfred på knap to år, ud af et vindue fra første sal, hvorefter han hurtigt efter blev kørt til Odense Universitetshospital og indlagt på intensivafdelingen.

Ulykken skete, ifølge eb.dk, kort før Stine Bramsen skulle på scenen til en koncert under Open Air i Svenborg, hvor sønnen faldt ud af et vindue backstage.

Sangerinden lagde søndag aften et billede op af sin søn på Instagram, hvor hun takkede for de mange hilsner, som folk var kommet med efter ulykken. Se billedet her.

Stine Bramsens lille søn faldt ud fra vindue før koncert: Indlagt på intensiv
Stine Bramsens lille søn faldt ud fra vindue før koncert: Indlagt på intensiv

Torben Ravn, der er direktør for Stine Bramsens pladeselskab Copenhagen Records samt agent for sangerinden, kommer nu med en opfølgning på, hvordan den cirka 1 år og otte måneder Alfred har det.

I en mail til Ekstra Bladet skriver han:

- På vegne af Stine Bramsen kan jeg fortælle, at hendes søn stadig er indlagt til observation i Odense og skal være det et par dage endnu. Men lægerne er heldigvis yderst positive for udviklingen og beskriver drengens tilstand som meget stabil - omstændighederne taget i betragtning. Så stabil at det forventes, at Stine Bramsen og hendes søn udskrives igen allerede inden weekenden, skriver Torben Ravn.

Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag
Modige danskere flokkes under dette stærke hashtag

Stine Bramsen måtte af gode grunde aflyse sin koncert i Svendborg lørdag, og om sangerinden kommer til at optræde i weekenden, hvor hun har koncerter fredag i Silkeborg og lørdag til Jelling Festival, er endnu uvist. Ifølge eb.dk afgøres det tirsdag om koncerterne bliver afholdt.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Børnehave lukket ned: Én voksen...
bt.dk
Axelsen kæmper mod tiden: Nu afgøres...
bt.dk
'X Factor'-Andreas gennemgik...
bt.dk
Kongehuseksperter er ikke i tvivl:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx