Af - 03/12-16 18:38

Stine Kronborg føder om 10 dage: - Jeg er ikke klar til at blive morStine Kronborg føder om 10 dage: - Jeg er ikke klar til at blive mor

Stine Kronborg afslører, at hun aldrig rigtig har brudt sig om babyer. Om 10 dage skal hun føde.

storybild

Stine Kronborg blev gravid ved et uheld, men valgte at beholde barnet. Hun føler sig dog ikke klar til at blive mor. (Billede: Scanpix/Jens Nørgaard Larsen)

Realitystjernen og stripperen Stine Kronborg er højgravid og har termin om bare 10 dage.

Men alligevel føler hun sig ikke klar til at blive mor for første gang, afslører hun på sin blog i Her & Nu.

TV: Her chokerer højgravide Stine Kronborg alle med frækt stripshow
TV: Her chokerer højgravide Stine Kronborg alle med frækt stripshow

Her skriver hun, at hun ganske vist er klar hvad angår alle de praktiske ting, der skal til - men:

- Er jeg mentalt klar? NEJ og der er stadig en masse spørgsmål der presser sig på, som jeg ikke har taget stilling til, skriver 37-årige Stine Kronborg og fortsætter:

- Jeg har aldrig været meget for babyer, og det er ikke blevet anderledes under min graviditet. Var også forbi en skøn børnefamilie forleden som bl.a. havde en otte måneder gammel baby, og der var intet i mig der havde lyst til at holde ham eller alt det dér, man burde gøre som kvinde.

Hun skriver, at hun gennem sin graviditet er blevet rigtig glad for at være gravid - men at hun ikke har fået den forventede følelse af og klarhed om, at hun snart skal forsørge et barn.

Stine Kronborg afslører kønnet på sit barn
Stine Kronborg afslører kønnet på sit barn

- Tanken om at jeg ene og alene nu har det fulde ansvar for et andet menneske fremover giver mig præstationsangst og kunne godt bruge et par uger mere til at blive helt klar, skriver hun.

Stine Kronborg har tidligere afsløret, at graviditeten opstod ved et uheld. Hun vil ikke røbe, hvem faren er - men han kommer ikke til at være med inde over barnets opvækst. Det kommer hun selv til at stå for som alenemor.

Det aspekt skræmmer hende dog ikke:

- Jeg er ikke mentalt klar til moderrollen, men det bliver man nok aldrig. Har også udtalt, at det skræmmer mig at skulle være alenemor, men jeg føler mig bestemt ikke alene. Alle de ting og den kæmpe støtte jeg har fået fra alle fra hele jordkloden er jo helt sindssyg, og uden dem ville jeg slet ikke have så meget klar som jeg har, skriver hun.

Gravide Stine Kronborg: Jeg beholder barnet
Gravide Stine Kronborg: Jeg beholder barnet

Du kan læse hele blogindlægget her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Rygterne har svirret længe: Nu tager...
bt.dk
Brændt straffespark og drama:...
bt.dk
Kronprins Frederik tog røven på...
bt.dk
Verdenskendt popstjerne deler frækt...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx