Af Louise Petring - 01/04-18 18:07

Fræk kommentar: Katy Perry savler over Hollywood-stjernes topløse billedeFræk kommentar: Katy Perry savler over Hollywood-stjernes topløse billede

Den amerikanske superstjerne Katy Perry har for nyligt skrevet en flirtende kommentar på skuespilleren Orlando Blooms Instagram-billede.

storybild

Katy Perry er en af verdens mest populære popsangerinder. (Billede: MIKE NELSON)

Det skriver Us Weekly.

Den 33-årige sangerinde Katy Perry, der i sin tid storhittede med sangen 'Hot 'N Cold', rygtes at have fundet sammen med den 41-årige skuespiller Orlando Bloom igen.

Sangerindens nyeste kommentar på hans billede lader i hvert fald til, at der atter er en god kemi mellem de to kendisser.

»Oh hey!« Skrev Katy Perry torsdag på Orlando Blooms Instagram-billede. »Jeg har faktisk kigget efter et vaskebræt at vaske mit vasketøj på.«

Billedet Katy Perry har kommenteret på, lagde Orland Bloom op i torsdags. Billedet forestiller ham selv i bar overkrop, imens han stirrer ind i et spejl. Hans trænede mavemuskler er ikke til at tage fejl af.

Katy Perry og Orlando Bloom, som er bedst kendt fra 'Pirates of the Caribbean'-filmene, datede sidste år i ti måneder, men endte med at droppe det.

Dog går rygterne på, at de ikke kan lade hinanden helt være og stadig hænger ud som et romantisk par.

Sangerinden besøgte ham i Prag, da han var i gang med at skyde en film, og de er også blevet set til en Ed Sheeran koncert sammen.

»De ses, så ofte de kan. Det er meget spændende,« siger en kilde tæt på de to stjerne til Us Weekly i februar.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Ikonisk dansk band leverede kongelig...
bt.dk
Astralis vandt finale: Twitter morer...
bt.dk
Superliga-stjerne har fået sit store...
bt.dk
Dansk forfatter fik et chok: Havde...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx