Af - 10/09-15 18:23; Opdateret: 10/09-15 19:20

LISTE: 10 skuespillere, der hadede deres medspillereLISTE: 10 skuespillere, der hadede deres medspillere

Star Wars, The Notebook og Dirty Dancing: I filmene ligner det, at kemien er god mellem skuespillerne, men virkeligheden er en helt anden.

Bildstrecke im Grossformat »

Hvorfor tjener Hollywood-stjernerne så mange penge?

Det spørgsmål har mange stillet sig selv. Men hvor mange penge skulle man selv have for at indspille en hed sexscene med en person, man absolut ikke kan fordrage?

Her er ti stjerner, der ikke kunne udstå deres medspillere.

Wesley Snipes og Ryan Reynolds: Blade: Trinity

Under optagelserne til 'Blade: Trinity', ville Wesley Snipes kun dukke op til sine næroptagelser, mens Ryan Reynolds resten af tiden måtte stå alene og tale ud i luften eller til Snipes stand-in.

Ryan Gosling og Rachel McAdams: The Notebook

Under optagelserne til 'The Notebook' blev Ryan Gosling så fortvivlet over Rachel McAdams passivitet, at han bad hende forlade filmsettet under nogle af hans næroptagelser. Det hører med til historien, at de to datede hinanden privat. Akavet!

Claire Danes og Leonardo DiCaprio: Romeo + Juliet

Kærlighed på skærmen - had i virkeligheden. Claire Danes kunne ikke udstå Leonardo DiCaprios barnlige pranks, når kameraet var slukket, mens DiCaprio syntes, at Danes var en reserveret snob.

Bill Murray og Lucy Liu - Charlie's Angels: Full Throttle

Bill Murray spillede kun med i én af 'Charlie's Angels'-filmene, selvom hans karaktér var med flere gange. Hvorfor? Lucy Liu havde set sig gal på ham, efter han havde sagt, at hun intet talent havde modsat hendes medspillere Cameron Diaz og Drew Barrymore. Tarveligt!

Anne Hathaway og James Franco: Academy Awards

På baggrund af det historisk miserable Oscar-værtsskab, sagde James Franco i et interview, at Anne Hathaway var en 'goody-two-shoes' (dengse, oftes en kvinde, der er alt for sød og poleret, red.).

Jamie Dornan og Dakota Johnson: 50 Shades of Grey

Jamie Dornan og Dakota Johnson har angiveligt ingen kemi - og ingen af dem har nogensinde afkræftet rygtet. Tænk at gå på arbejde hver dag og indspille hede sexscener med en person, man ikke kan fordrage.

Tommy Lee Jones og Jim Carrey: Batman Forever

I et interview afslørede Jim Carrey, at Tommy Lee Jones havde sagt, at han hadede ham. Jones havde åbenbart svært ved at snuppe Carreys tossede væremåde.

Kenny Baker og Anthony Daniels: Star Wars

Kenny Baker og Anthony Daniels, der spiller henholdsvis R2D2 og C3PO var ikke gode venner. Om Daniels har Baker sagt, at han var asocial og uvenlig over for sine medspillere.

Pierce Brosnan og Teri Hatcher: Tomorrow Never Dies

"Jeg er sikker på, at hendes mor elsker hende." Sådan sagde Pierce Brosnan om medspilleren Teri Hatcher, som altid kom for sent til 'James Bond'-optagelserne - ofte op til fire timer ad gangen. Det er da også dårlig stil.

Patrick Swayze og Jennifer Grey: Dirty Dancing

I Patrick Swayzes selvbiografi 'The Time Of My Life' afslørede han, at Jennifer Grey var kropumulig at arbejde sammen med. Hun var overfølsom og humørsyg, hvilket Swayze syntes var meget uprofessionelt.

H/t Moviepilot.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx