Af Christian Hansen - 18/03-18 21:19

Kærligheden brast: Her er Sarah Zobels første ord om bruddet med Burhan GKærligheden brast: Her er Sarah Zobels første ord om bruddet med Burhan G

I seks år var de et af Danmarks hotteste kendispar. Men i januar meldte popstjernen Burhan G og den tidligere model Sarah Zobel ud, at de var gået hver til sit.

storybild

Burhan G og Sarah Zobel ved dronnings Margrethes aftenselskab "Arts et lettres" for kunst og kultur på Christiansborg Slot i marts 2016. (Billede: Martin Sylvest)

Nu sætter Sarah Zobel for første gang ord på bruddet, skriver Se og Hør.

Parret offentliggjorde oprindeligt skilsmissen i to enslydende opslag på Instagram:

'Det er med sorg i hjertet, at meddele jer, at vi (Burhan og jeg) går hver til sit. Som mange ved, er det en forfærdelig beslutning, at skulle træffe. Både for os og ift børn. Vi har fået dejlige Dallas, som vi elsker overalt og altid vil være fælles om. Vi håber på ro og forståelse,' skrev de begge.

Men psykologen Sarah Zobel, som sammen med Burhan G har sønnen Dallas på to år, fortæller nu, at hun og børnene - hun har yderligere to børn med eksmanden Alexander Kølpin, Vincent på 11 år og Roberta på 16 år, har det godt.

»Jeg er så glad, som jeg nu kan være under omstændighederne, for vi er jo mennesker alle sammen. Børnene er glade, og vi er ordentlige mennesker. Vi har det godt,« siger hun ifølge ugebladet.

Sarah Zobel, der er datter af den nu afdøde forsikringskonge, Peter Zobel, der var ven med Prins Henrik, vil ikke fortælle, om hun har mødt en ny mand i sit liv.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Test din paratviden: Kan du komme ind...
bt.dk
Dansk stjernerytter efter sit...
bt.dk
Verdensstjerne i København: 'Jeg...
bt.dk
Gigantisk fiasko: Spillede Premier...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx