Af - 03/06-17 18:46; Opdateret: 03/06-17 19:15

'Robinson'-par jubler: Vi skal giftes'Robinson'-par jubler: Vi skal giftes

De overlevede 'Robinson Ekspeditionen' i 2015, og nu har hun sagt 'ja' til ham.

storybild

Lasse og Nicole (Billede: Viasat)

'Robinson'-deltageren Lasse Jensen gik på knæ under en lang rejse til Sydafrika.

I 2015 sprang Lasse Jensen og Nicole Bech Hansen ud i et stort eventyr, da de deltog i ‘Robinson Ekspeditionen’, men de seneste seks måneder har budt på et endnu større eventyr for parret.

Lasse og Nicole har nemlig tilbragt de seneste halve år sammen i Sydafrika, og mens deltagelsen i TV3-programmet endte uden den store gevinst, så var det helt anderledes, da parrets eventyr sluttede denne gang. Lasse gik nemlig på knæ, og da chokket havde lagt sig, sagde Nicole ja til ham. Det fortæller det lykkelige par til Realityportalen.dk.

»Lasse friede nede på en smuk strand, ti dage før vi tog hjem til Danmark. Da han først gik på knæ, troede jeg, at han faldt, og jeg ville hjælpe ham op,« fortæller Nicole, der hurtigt opdage, at det slet ikke var det, han havde gang i.

»Da det gik op for mig, hvad han havde gang i, begyndte jeg at sige: “nej, nej nej”, fordi jeg var i chok. Efterfølgende sagde han: “Det håber jeg da godt nok ikke, at du svarer”, hvorefter jeg sagde: “nej, nej. Jeg mener ja!« griner den nyforlovede ‘Robinson’-deltager.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-par venter barn: Nu har de taget endnu et stort skridt

Sammen konstant
Det var dog ikke bare ferie, der stod på programmet i Sydafrika. Nicole var i forbindelse med sit studie i praktik på en skole for udsatte børn, og Lasse tog med hende på rejsen.

»Lasse valgte at tage orlov fra sit arbejde, og han arbejdede på samme skole som frivillig. Lasse har også stor interesse for nødhjælpsarbejde og har tidligere arbejdet med hjælpeorganisationer, så det var en stor drøm for os begge,« fortæller Nicole.

»I de seks måneder boede vi på et værelse og var sammen 24/7, da vi også arbejdede på samme projekt. Hvis vi troede, at vi kendte hinanden 100 procent efter ‘Robinson’, så tog vi fejl, fordi det gør vi nu. Det har været en fantastisk oplevelse, og det gik i den grad op for os begge to, at det skulle være os to for altid.«

LÆS OGSÅ: Gravid ‘Robinson’-babe afslører kønnet

Men selv om Lasse og Nicole nu kan kalde sig forlovede, så ligger det ikke i kortene, at bryllupsklokkerne ringer i den nærmeste fremtid. Og helt sikkert er det, at det kommende bryllup ikke kommer til at tage hårdt på parrets økonomi.

»Vi har ingen planer om et bryllup inden for den nærmeste fremtid. Vi tager det, som det kommer. Men én ting er sikkert, og det er, at det ikke bliver et dyrt bryllup. Måske vi tager et smut på rådhuset og en omgang grill i haven, og så bruger vi pengene på at tage ud at rejse igen,« siger Nicole.

LÆS OGSÅ: ‘Robinson’-hunk og Miss Paradise-vinder: Er der nyt par i reality-land?

Følg med på Realityportalens Facebook-side og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er oprindelig bragt på Realityportalen

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx