Af Nadia Guldbæk Welch - 07/01-18 18:26

Sangstjerne om kontroversiel opdragelse: Derfor giver jeg mine børn smækSangstjerne om kontroversiel opdragelse: Derfor giver jeg mine børn smæk

Hun ved godt, at det er en metode, som ikke alle bryder sig om.

storybild

Kelly Clarkson vandt American Idol tilbage i 2002. (Billede: MARIO ANZUONI)

35-årige Kelly Clarkson er ikke bleg for at indrømme, at hun tager fysiske midler i brug, når det kommer til at opdrage børnene River Rose og Remington.

Det fortæller hun i et interview med Radio.Com. Og Kelly Clarkson fortæller her helt åbent, at hun giver sine børn smæk, hvis de ikke hører efter. Hun ved også godt, at det ikke ligefrem er en metode, som alle er glade for.»Jeg mener ikke at slå hende hårdt. Jeg mener bare smæk. Men den er svær, når man er ude offentligt,« siger Kelly Clarkson og understreger, at hun altid advarer sin tre-årige datter flere gange, inden hun giver hende smæk. Hun fortæller hende, at det kommer til at ske, hvis ikke 'hun stopper lige nu', hvis hun ikke opfører sig pænt.

LÆS OGSÅ: Populær DR-vært afslører nyt om bryllup: Derfor blev vi pludseligt gift

Og smæk i hverdagen er ikke en fremmed ting for den 35-årige sanger.»Mine forældre gav mig smæk, og jeg har klaret mig fint her i livet. Jeg har det fint med det (at have fået smæk, red.). Men jeg gør det også,« fortæller Kelly Clarkson, der for blev kendt da hun i 2002 vandt den første udgave af det amerikanske sangprogram 'American Idol'.

LÆS OGSÅ: Topløs skuespillerinde på Instagram: Hvorfor skal bestemte bryster slettes?

I 2003 udgav hun albummet 'Thankful' og året efter kom 'Breakaway', der blev en stor succes og som udover titelnummdfdg blandt andet rummede hits som 'Because of you', 'Since U Been Gone' og 'Behind these hazel eyes'.

 

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk popstjerne kæmper med indre...
bt.dk
Topadvokat advarer efter særlig dom:...
bt.dk
Maleri af kronprins Frederik deler...
bt.dk
33-årig YouTube-stjerne er død
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx