Af - 02/09-14 07:50; Opdateret: 02/09-14 08:07

Popstjerne på Twitter: Det er kun voldtægt hvis personen er ved bevidsthedPopstjerne på Twitter: Det er kun voldtægt hvis personen er ved bevidsthed

CeeLo Green har slettet sin Twitter-profil efter kontroversielle beskeder

storybild

Arkivfoto (Billede: Polfoto)

Bedst som en prekær sag om en mulig voldtægt så ud til at være et overstået kapitel for popstjernen CeeLo Green, fik han på ny sat sig selv i et uheldigt fokus.

Fredag fik den 39-årige sanger, der formentlig bedst er kendt for kæmpehittet 'Crazy' udgivet under duoen Gnarles Barkley, hvor han udgør den ene halvdel, en dom for at have kommet en ecstasy-pille i en kvindes glas i 2012.


Anklager om voldtægt blev droppet på grund af manglende beviser, men sagen kostede alligevel popstjernen tre års prøvetid samt 45 dages samfundstjeneste.

Sænker billetprisen med 500 kroner: CeeLo spiller på Plænen
Sænker billetprisen med 500 kroner: CeeLo spiller på Plænen

Måske var sangeren utilfreds med rettens afgørelse, for mandag satte han sig for at forsvare sig selv offentlig gennem Twitter.

Her skrev han ifølge flere medier, herunder musictimes.com og Billboard.com en række kontroversielle beskeder til sine følgere.

- Hvis nogen er besvimet, så er de ikke MED dig i bevistheden, skrev han blandt andet på Twitter og antydede efterfølgende, at den anklagende kvinde, ikke var troværdig.

Pharrell afslører: 'Happy' skulle ikke være min sang
Pharrell afslører: 'Happy' skulle ikke være min sang

Han fulgte op med:

- Folk der virkelig er blevet voldtaget, kan huske det, lød det.

De kontroversielle beskeder blev efterfølgende slettet, men flere brugere nåede at tage screenshots.Popsangeren beklagede senere sine udmeldinger, inden Twitter-profilen helt blev slettet.

Han skrev blandt andet, at beskederne blev taget ud af en sammenhæng, og at han aldrig ville billige at kvinder kom noget til.Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Har du også fået en masse af disse...
bt.dk
Michael Rasmussen indrømmer: Jeg var...
bt.dk
Brandfolk vil være til stede hele...
bt.dk
OB er tæt på afklaring: Det bliver en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx