Af Rikke Kynde - 10/05-18 19:26; Opdateret: 10/05-18 19:37

Hvem er hvem? Meghan Markle har fået en dobbeltgænger i voksHvem er hvem? Meghan Markle har fået en dobbeltgænger i voks

Mens forberedelser til årets bryllup i Storbritannien er i fuld gang, er den royale families kommende medlem blevet indlemmet i et fornemt og eksklusivt selskab. 36-årige Meghan Markle er således blevet udstillet på en af verdens mest berømte muséer.

storybild

Voksfiguren af Meghan Markle. (Billede: TOBY MELVILLE)

Voksmuséet Madame Tussauds i London offentliggjorde onsdag en voksfigur af den kommende britiske prinsesse Meghan Markle. Og ligheden er slående, bemærker flere internationale medier.

Vild kopi

Voksfiguren er en kopi af Meghan Markles udseende fra dagen, hvor hun og den 33-årige prins Harry offentliggjorde deres forlovelse tilbage i november 2017.

Muséet har både sørget for at give figuren den samme frisure med lange slangekrøller, den grønne P.A.R.O.S.H.-kjole, og så er voksfingeren blevet udsmykket med en tro kopi af forlovelsesringen.

Blandt de største legender

Udover at få en dobbeltgænger i voks kan den kommende prinsesse også glæde sig over at blive en del af et meget fint selskab. Der er faktisk tradition for, at de kongelige bliver støbt i voks. Således er både dronning Elizabeth II, prins Charles, prins William og Kate Middleton blevet foreviget på muséet.

Muséet har også sørget for, at Meghan Markle ikke skal stå alene. Hendes kommende mand prins Harrys voksfigur kommer nemlig til at stå trofast ved hendes side.

Prinsens voksfigur blev lavet i 2014 i anledning af hans 30 års fødselsdag. Den er dog blevet opdateret nu, hvor den skal ledsagde Meghan Markles voksfigur, og kan nu derfor opleves med skæg, som prinsen også bar til parrets forlovelse.

Udstillingen af det royale brudepar bliver åbnet den 18. maj, dagen før deres store bryllup.

»Vi har givet Meghan en åben invitation til at komme og se udstillingen. Men jeg ved, at hun har ret travlt i øjeblikket,« siger en talsmand fra Madame Tussaud i London ifølge det amerikanske magasin People.

Søsterfigur i New York

Udover voksfiguren i London kommer Meghan Markle også til at få en dobbeltgænger på Madame Tussauds' søstermuseum i New York.

Figuren i New York er blevet døbt 'American Princess' og har ligesom den i London, ifølge CNN, kostet omkring 1,3 millioner kroner at fremstille.

Prins Harry og Meghan Markle bliver gift den 19. maj på Windsdor Castle vest for London.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Familie ryddede op på loftet: Fandt...
bt.dk
Jens Gaardbo: Kronprinsen er en...
bt.dk
Forskere lover: NU løser vi gåden om...
bt.dk
Reaktionerne strømmer ind: Danskerne...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx