Af David Andersen - 04/09-17 07:42

Stjernerapper hasteindlagt: Fundet livløs på hotelværelseStjernerapper hasteindlagt: Fundet livløs på hotelværelse

Rapperen Lil Wayne er indlagt på et hospital i Chicago efter flere anfald, skriver amerikanske medier.

storybild

FILE PHOTO - Rapper Lil Wayne performs during the 2015 iHeartRadio Music Festival at the MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada September 18, 2015. REUTERS/Steve Marcus/File Photo (Billede: Steve Marcus)

Den amerikanske rapstjerne Lil Wayne, privat kendt som Dwayne Michael Carter Jr., er blevet indlagt, efter han søndag blev fundet livløs på et hotelværelse i Chicago.

Det skriver New York Daily News.

Grammyvinderen Carter lider af epilepsi, hvilket menes at være årsagen til hans tilstand på hotellet. Ifølge New York Daily News fik han et epileptisk anfald på hospitalet, inden lægerne fik behandlet ham.

Rapperen har tidligere haft store problemer med sygdommen, angiveligt på grund af problemer med at dosere sin medicin ordentligt. Sidste sommer havde han tre slemme anfald.

Der er ifølge New York Daily News ikke noget nyt om stjernens tilstand. Der er aktivitet på hans Facebook-profil, men det fremgår ikke umiddelbart, om det er ham selv eller en PR-agent, der har lavet opslag.

Få rappere har som 34-årige Lil Wayne tegnet den amerikanske rapscene i de senere år. Siden årtusindeskiftet har han haft enorm kommerciel succes, og han har desuden stiftet sit eget pladeselskab, som bl.a. har Nicki Minaj i folden.

Han har flere gange erkendt, at han har et stort forbrug af medicin og hash.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Lokomotivfører i chok: Drama ved...
bt.dk
Medie: Der ligger udkast til forlig
bt.dk
Vild med dans-stjerne om faderens...
bt.dk
DR ændrer kursen radikalt: 'Den...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx