Af David Andersen - 09/09-17 12:57

Superstjerne lagt for had efter orkan-kommentarer: 'Boykot hendes film'Superstjerne lagt for had efter orkan-kommentarer: 'Boykot hendes film'

Jennifer Lawrence er blevet upopulær hos Trump-supportere efter nyt interview.

storybild

Jennifer Lawrence. (Billede: ETIENNE LAURENT)

I en alder af blot 27 år er smukke Jennifer Lawrence blevet verdens bedst betalte og mest magtfulde skuespiller. Men under promoveringen af sin nye film 'Mother!' er hun kommet i alvorlige problemer efter et interview med Channel 4 i England. Og det er magtfulde personer, hun er oppe imod.

Det skriver toofab.com.

JLaw er kendt som en indædt modstander af Trump, og det kom hun også ind på i interviewet, da hun blev spurgt ind til folkestemningen i USA og den ventede naturkatastrofe, når hele tre kraftige orkaner ventes at rulle ind over landet i weekenden.

»Det er skræmmende. Der er et nyt sprog, som er ved at forme sig. Jeg kan ikke engang genkende det. Det er også skræmmende at vide. Det er blevet bevist videnskabeligt, at klimaforandringer skyldes menneskelig aktivitet, og vi bliver ved med at ignorere det«, siger hun til Channel 4.

Det er ingen hemmelighed, at Donald Trump ikke tror på menneskeskabte klimaforandringer, og kæmper imod internationale klimaaftaler.

På billedet: Trump-supportere i Louisiana hylder præsidenten.

»Man kigger på orkanerne nu, og det er hårdt, især når jeg promoverer denne film, ikke at føle Moder Jords raseri og vrede«, siger stjernen.

I 'Mother! spiller hun en kvinde, hvis hus er blevet smadret af en naturkatastrofe. Hun er i gang med at genopbygge det, da hendes mand invitere et ægtepar til at overnatte, hvilket udløser en række uhyggelige hændelser.

»Jeg har hørt ting og set ting på tv om mit eget land, som knuser mig og giver mig kvalme. Det er bare virkelig forvirrende siger hun med henvisning til Trumps gøren og laden gennem de seneste måneder.

»Men jeg finder ikke ham forvirrende. Jeg tror, jeg ved, nøjagtigt hvad han er«.

Selv om skuespilleren ikke direkte siger, at orkanerne er Trumps skyld, er der rigtig mange af hans supportere, der efter interviewet har lagt hende for had og opfordret til boykot af hendes film, skriver toofab.com.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Karen Maj udlejede sit sommerhus: Så...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Efter aflysning og halsoperation: Så...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx