Af Ritzau - 24/07-16 14:47

Selena Gomez deler chokerende nyhed: 'Jeg var nødt til at få det ud'Selena Gomez deler chokerende nyhed: 'Jeg var nødt til at få det ud'

Sangerinden Selena Gomez meddeler på Instagram, at hun bliver nødt til at genoverveje dele af sit liv.

Bildstrecke im Grossformat »

Farvel og tak. Selena Gomez vil måske forlade det sociale medie Instagram.

Sangerinden Selena Gomez erklærer i et åbenhjertet opslag på det sociale medie Instagram, at hun har brug for at genoverveje dele af sit kreative og personlige liv.

Den unge sangfugl kunne fredag fejre sin 24 års fødselsdag, og lørdag stod programmet så på koncertoptræden i Indonesien. Og det var i forbindelse med lørdagens koncert, at sangerinden rakte ud til sine fans på det sociale medie.

Interesserer du dig for kendte, og vil du gerne opdateres med artikler om kendisserne? Så like MX Kendte på Facebook.

- Her til aften følte jeg mig ekstrem uægte, ikke forbundet til hverken mig selv eller min musik. Jeg har aldrig rigtig følt, at mine materialer, garderobe eller en video kunne definere mig. Jeg handler på et øjeblik og frygter noget, der ikke er sket, skrev "Good For You"-sangerinden blandt andet og fortsatte:

Bieber væltet af tronen: Her er det mest populære Instagram-foto lige nu
Bieber væltet af tronen: Her er det mest populære Instagram-foto lige nu

Jeg har altid fortalt sandheden. Jeg er altid tro mod mit ord, og jeg har vist, hvem jeg er, men jeg er nødt til at genoverveje nogle områder af mit kreative og personlige liv. Var nødt til at få det ud.

Til sit opslag på Instagram understregede Selena Gomez, at hun er meget taknemmelig for sit liv. Samtidig roste den unge stjerne sine indonesiske fans, som hun betegnede som højlydte og inspirerende.


Se videoen: Selena Gomez snubler på scenen
Se videoen: Selena Gomez snubler på scenen

Ritzau


LÆS OGSÅ: Designer afslører: Så hot er Selena i kommende Louis Vuitton-kampagne

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx