Af - 07/10-15 08:59

Popstjerne afslører alvorlig hjertesygdom: - Jeg har gamblet med mit livPopstjerne afslører alvorlig hjertesygdom: - Jeg har gamblet med mit liv

'Fifty Shades of Grey'-sangerinden er blevet nødt til at sætte tempoet ned.

Bildstrecke im Grossformat »

Ellie Goulding lider af en alvorlig hjertesygdom. Hun fik det at vide sidste år, men har endnu haft for travl til at se en læge.

- Jeg fandt ud af, at jeg har den her ting med hjertet, og at jeg er nødt til at få nogen til at se på det, siger popstjernen til det australske medie Perth Now.

- Jeg har det fint, men det er skidt, at jeg ikke har fået det tjekket. Jeg har gamblet med mit liv.

TV: Ny Taylor Swift og Kendrick Lamar-musikvideo er spækket med stjerner
TV: Ny Taylor Swift og Kendrick Lamar-musikvideo er spækket med stjerner

Ellie Goulding har haft et travlt år, siden hun slog stort igennem med 'Fifty Shades of Grey'-hittet 'Love Me Like You Do'. Hun har indspillet et nyt album, turneret og netop planlagt en ny Europa-turné, som blandt andet sender hende forbi København den 5. marts næste år.

På grund af sygdommen har hun dog måtte skære ned på sine besøg i fitnesscentret, hvilket hun egentlig ikke er så ked af.

- Jeg har sørget for at slappe af og ikke være ekstrem med, hvad jeg spiser. Det er faktisk rart at vide, at man ikke må gå ned og træne.

TV: Kan denne sang kurere ebola?
TV: Kan denne sang kurere ebola?

Det er i kølvandet på en optræden i Australien, hvor Ellie Goulding blev beskyldt for at optræde med playback, at hun er blevet tvunget til at stå frem med sit skrøbelige helbred:

- Set i lyset af at jeg ikke havde nogen stemme dagen før, og jeg ikke kunne sove, fordi jeg er på medicin nu, så syntes jeg, det gik ok, lød hendes forklaring på Twitter.


LÆS OGSÅ: Hov, Ellie! Tivoli er vist åben

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Snestorm skaber kaos i...
bt.dk
DMI: Nu bliver vejret helt anderledes
bt.dk
Nibali snød sprinterne - dansker med...
bt.dk
Forandret for altid? Astronaut er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx