Af JEANET ROSENKJÆR HORSTMANN, REALITYPORTALEN - 04/03-17 13:01

Kendt tv-mor afslører: Har taget en beslutning, der kan vende op og ned på hendes livKendt tv-mor afslører: Har taget en beslutning, der kan vende op og ned på hendes liv

Det er fem år siden, vi sidst har hørt fra ‘De unge mødre'-deltageren.

storybild

Det var til ærgrelse for mange seer, da det i 2012 blev slået fast, at Malou Stella var færdig med lave tv. Det var en beslutning, som havde flere årsager.

– Jeg valgte at stoppe, fordi jeg ikke vil dele mit privatliv med andre længere. Jeg ønsker en rimelig normal skolegang for min søn og det samme for mig selv, forklarede Malou Stella dengang til Realityportalen.dk.

Men nu fortæller den tidligere ‘De unge mødre’-deltager, hvad hun laver i dag, og hvorfor træning er blevet så stor en stor del af hendes liv. En beslutning, der har vendt op og ned på hendes liv.

– Jeg er altid gået meget op i at bevæge mig, men med tiden er det blevet en større del af mit liv. Jeg har meget energi og behov for at leve i nogenlunde faste rutiner, så derfor passer træningen rigtig godt ind i min tilværelse. Jeg får mindst trænet 2-3 gange om ugen, forklarer Malou til InstaMag Denmark og uddyber:

– Jeg er veganer. Så jeg spiser ikke noget, der kommer fra dyr, og sådan har jeg tænkt mig, at det altid skal være. Jeg vil gerne passe godt på min krop og dyrene – og ja, så er det faktisk meget nemmere for mig at bikse noget lækkert sammen, når jeg ikke skal tænke på kødet.

Der er ingen tvivl om, at den sunde livsstil bærer frugt. For der er nemlig én ting, hun er særligt tilfreds med.

– Min numse. Jeg synes sgu, den er god.

LÆS OGSÅ: CHOK: Malou Stellas mor ramt af blodprop

Man kan følge Malou Stella, men ikke Tino

Man kan følge Malou Stella og hendes hverdag på hendes Instagram-profil, men her optræder sønnen Tino ikke så tit, og det har sat gang i rygter om, at han ikke længere bor hos den unge mor. Men det er slet ikke sådan, det hænger sammen:

– Min søn er en stor selvstændig 10-årig dreng, der sjældent gider have, at moar tager billeder, og iøvrigt har han selv frabedt sig at blive vist ret meget frem, fordi folk ikke respekterer, at man ikke bare kan opsøge og tiltale et fremmed barn ude i offentligheden, fordi man genkender ham, skriver hun på Instagram og fortsætter:

– Derfor sætter JEG en stopper for den type mennesker ved at begrænse info om ham! Så til jer der tror, jeg ikke har min søn hos mig dagligt, fordi jeg ikke er mommy-blogger – der fik du en lang næse, og jeg håber, du skammer dig lidt over din fordømmende tankegang.

Det er svært at være uenig med Malou Sella i, at hendes bagparti er særdeles veldrejet – se den herunder, og se også helt nye billeder af den unge mor.

🍑👊🏽 #fitmom #selfiefreak #squats

Et opslag delt af Fit - nerdy hippie mommy (@mnavaranafit) den

Følg med på Realityportalens Facebookside og Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Artiklen er bragt i samarbejde med Realityportalen.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mads Steffensen afslører: På lørdag...
bt.dk
Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Politiet jagter mand i 'mørkt tøj':...
bt.dk
Åbenhjertig Hugo Helmig i Tyskland:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx