Af Silla Bakalus - 28/11-17 16:40

Prins Harry afslører detalje fra privatlivet: Så lidt kendte parret til hinandenPrins Harry afslører detalje fra privatlivet: Så lidt kendte parret til hinanden

Prinsen blev positivt overrasket, da han mødte sin forlovede første gang

Den britiske prins Harrys forlovede Meghan Markle er som skuespiller et kendt ansigt for mange.

Men prins Harry havde aldrig set Meghan Markles tv-serie 'Suits', og det var ikke på tv, at han så hende første gang, afslører han i et nyt interview. Dermed punkterer han også et gammelt rygte om, hvornår han udså sig Meghan.

De mødtes gennem en fælles ven, blev forelskede og skal nu giftes. Historien om den amerikanske skuepiller Meghan Markle, der kommer fra helt almindelige kår, og den britiske prins Harry er nok så tæt på et eventyr, som briterne kommer i disse dage. Især efter, at parret mandag blev forlovet efter et romantisk frieri.

Alle detaljer om det celebre par har da også været forsøgt gravet frem. I britiske medier har man flere gange kunnet læse, hvordan prins Harry angiveligt havde udset sig Meghan Markle på tv-skærmen, hvor den amerikanske skuespillerinde gennem flere sæsoner har spillet advokaten Rachel Zane. Angiveligt skulle Harry have sukket over den smukke Meghan Markle i flere år.

Men det er så langt fra sandheden, som man kan komme.

Det fortæller prins Harry i et nyt tv-interview, som blev sendt mandag aften på BBC.

»Nej, jeg havde ikke engang hørt om hende, indtil denne ven sagde 'Meghan Markle',« fortæller prins Harry i det meget ærlige interview, hvor parret for første gang sammen taler offentligt om deres forhold.

LÆS OGSÅ: Efter forlovelsen med Harry: Derfor kan Meghan aldrig blive prinsesse

Det var en fælles unavngiven veninde, som introducerede parret for hinanden. Det skete i begyndelsen af sommeren 2016. Da veninden forslog Harry, at han skulle møde Meghan Markle, var reaktionen fra den britiske prins:

»Godt så, giv mig lidt baggrund (om Markle, red.),« fortæller Harry og tilføjer:

»Så nej, jeg havde aldrig set 'Suits', jeg havde aldrig hørt om Meghan før, og det var en smuk overraskelse, da jeg gik ind I det rum og så hende,« fortæller den forelskede prins.

For Meghan Markle var oplevelsen næsten lige så overraskende som for prins Harry. For selv om den britiske prins er kendt i offentligheden, så var Meghan Markles viden om ham begrænset. Hun er nemlig født og opvokset i Californien i USA, og der har man ikke helt samme 'nære' forhold til de kongelige, som mange europæere har.

Før hun sagde ja til den 'blinde date', havde hun derfor ét afgørende spørgsmål til veninden:

»Jeg vidste ikke så meget om ham, så det eneste, jeg spurgte hende om, da hun ville føre os sammen, var. Er han sød? For hvis han ikke var sød, så ville det ikke virke til at give mening,« siger hun.

LÆS OGSÅ: Harrys vilde forlovelsesring: Koster mindst en halv million - én detalje gør den uvurderlig

Veninden havde dog gjort sit job som 'Kirsten Giftekniv' godt. For ret hurtigt blev Meghan Markle og Harry om, at kemien mellem dem helt sikkert var på plads.

»Så vi gik ud for at få en drink og ret hurtigt, sagde vi: Hvad skal vi lave i morgen? Lad os mødes igen,« fortæller Meghan Markle.

Ifølge prins Harry var det dejligt befriende at møde en, der ikke vidste så meget om ham. Ifølge Meghan Markle har hun lært det meste om sin kommende ægtemand gennem Harry selv eller gennem den royale familie, og ikke gennem medierne.

Efter deres første møde endte parret med hurtigt at finde kalenderen frem for at finde nye tider til at mødes.

Og resten er royal historie.

Det britiske kongehus har oplyst, at parrets bryllup vil finde sted i foråret 2018. Meghan Markle er 36 år og har tidligere været gift, mens brylluppet er det første for 33-årige prins Harry.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Udenrigsministeriet advarer danskere...
bt.dk
Medie: Sådan var Aviciis sidste dage...
bt.dk
12-årig dreng stjal sin mors...
bt.dk
Zorniger om lille matchbold: 'Det her...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx