Af - 29/04-14 15:25; Opdateret: 29/04-14 17:45

Dennis Knudsen mindes topløs baronesse-forside: Hvordan fik Se og Hør den historie?Dennis Knudsen mindes topløs baronesse-forside: Hvordan fik Se og Hør den historie?

Dennis Knudsen havde aldrig i sin vildeste fantasi tænkt tanken, at Se og Hør kunne overvåge hans kreditkort, som de nu anklages for. Men der var historier, hvor han undredede sig, fortæller han.

storybild

(Billede: FLINDT MOGENS)

- Hvis det er sandt, så er det at gå langt over grænsen. Det er helt grotesk og skal stoppes omgående, lyder det fra Dennis Knudsen.

Ulven Peter: Nu giver Se og Hør-historie mening
Ulven Peter: Nu giver Se og Hør-historie mening

Ugebladet anklages for at i samarbejde med en ansat hos PBS - nu Nets - at have overvåget kendte danskeres kreditkort. Noget kendisfrisøren aldrig i sin vildeste fantasi havde forestillet sig kunne være sket.

- Se og Hør har jo masser af journalister og kilder, men jeg har aldrig tænkt tanken, at de kunne være inde og tjekke ens kort. Nogle gange har jeg dog undret mig over, hvordan de har haft historier om folks udenlandsrejser.

Tidligere Se og Hør-ansatte bekræfter kendisovervågning
Tidligere Se og Hør-ansatte bekræfter kendisovervågning

Dennis Knudsen tænker konkret på Se og Hørs forside fra 2009, hvor de havde fotograferet en topløs Caroline Fleming.

- Jeg havde lige købt hus i Tyrkiet. I Alanya. Jeg undrede mig meget over mange af de historier, der kom ud omkring de kendte, der var dernede. Caroline Fleming havde lejet mit hus, og lige pludselig var hun på forsiden af Se og Hør med sine bare bryster. Fuldstændig uacceptabelt og Caroline var rystet og rasende.

Her er Twitters sjoveste jokes om Se og Hør-skandalen
Her er Twitters sjoveste jokes om Se og Hør-skandalen

Dennis Knudsen er ikke som sådan bange for sine egne private oplysninger. Han køber blandt andet aldrig ting på nettet, slutter han.

LÆS OGSÅ: Aller: Se og Hør lukker ikke af det her

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Afsløring skærer kæmpe milliardbeløb...
bt.dk
Kæmpe Hollywood-firma er gået konkurs...
bt.dk
Sex and the City-stjerne stiller op...
bt.dk
Tidligere DR-vært skal være far: 'Det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx