Af Nadia Guldbæk Welch - 04/01-18 18:07

Engelsk sangstjerne åbner op om svær periode: \Engelsk sangstjerne åbner op om svær periode: "Jeg kæmper med det hver dag - mænd burde tale mere om det"

Selvom det går bedre, fylder det stadig meget i hans tanker.

storybild

English singer-somgwriter Sam Smith poses on the red carpet upon arrival to attend the British Fashion Awards 2017 in London on December 4, 2017. / AFP PHOTO / Daniel LEAL-OLIVAS (Billede: DANIEL LEAL-OLIVAS)

Den engelske sanger Sam Smith har ikke altid haft et godt forhold til sin krop. Og selvom det er blevet bedre, arbejder den 25-årige stjerne stadig med sig selv hver dag.

Det fortæller han i et interview med Sarah Jessica Parken, som V Magazine bringer.

Her fortæller Sam Smith, at han føler sig langt bedre tilpas foran et kamera i dag, end det var tilfældet for blot to år tilbage. Noget der, ifølge ham selv, nok hænger sammen med, at han har tabt sig en del.

»Da jeg optog mine første musikvideoer, var jeg ikke tilfreds med, hvordan jeg så ud, så jeg forsøgte at kontrollere, hvordan kameraet bevægede sig. Jeg blev lidt besat. Jeg kiggede hele tiden mig selv i spejlet, nev mig selv i taljen og vejede mig hver dag. Nu er jeg kommet til et punkt, hvor jeg virkelig elsker mine strækmærker og nyder min krop,« siger Sam Smith, der står bag hits som 'Too Good at Goodbyes' og 'Stay with Me'.

LÆS OGSÅ: Christian afslører en af bagdelene ved at være 'Årgang 0'-stjerne: 'Jeg har ikke en chance'

Han fortæller, at hans job som sanger er med til at gøre ham selvoptaget. Og derfor er han nødt til virkelig at tænke over sine valg i dagligdagen.

»Jeg skal lytte til min stemme hver dag og tage beslutninger om, hvordan tourplakater og forsiden på albums skal se ud. Jeg ser på mit ansigt, når jeg sidder i makeup-stolen. Jeg bliver på en måde træt af mig selv, så jeg stoler på holdet omkring mig. Men mit kropsbillede vil altid være et problem. Jeg er nødt til hver dag at træne mig selv i at se de rigtige film og at undgå at se reklamer, der får mig til at tænke, at sådan skal min mave se ud. Jeg kæmper med det hver dag. Jeg synes, mænd burde tale mere om det,« siger hitmageren, der i december 2014 blev nomineret til hele seks Grammy Awards. Han vandt de fire af dem.

LÆS OGSÅ: Forfatter: Melania Trump græd på valgnatten - og det var ikke af glæde

Privat danner Sam Smith par med den 24-årige Netflix-stjerne Brandon Flynn. Et forhold, som sangeren bekræftede under et interview med tv-værten Ellen DeGeneres i oktober sidste år.

Sam Smith kommer desuden til Danmark i år. Som en del af sin turné lægger han vejen forbi Royal Arena den 20. april, hvor han spiller en koncert, der allerede er udsolgt.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Politiet med kryptisk udtalelse om...
bt.dk
Dansk stjerne i mystisk fravær:...
bt.dk
Mand ramt af skud i bandeskyderi i...
bt.dk
Chefforhandler med overraskende nyt:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx