Af Maria Christine Madsen - 01/10-17 14:53

Verdensstjerne i voldsom ulykke under koncert: 'Der gik et rygte om, at han var død'Verdensstjerne i voldsom ulykke under koncert: 'Der gik et rygte om, at han var død'

Den amerikanske rockstjerne Marilyn Manson er blevet kørt på hospitalet efter en alvorlig ulykke under en koncert i New York.

Marilyn Manson i ulykke

Den 48-årige musiker kom til skade, da to store dekorations-pistoler, der blev holdt sammen af et metalstativ på scenen, væltede ned over ham lørdag aften på koncertstedet Hammerstein Ballroom.

Det skriver Rolling Stone og The Guardian.

Flere koncertgæster har efterfølgende delt videoer fra koncerten, hvor man kan se ulykken ske.

I sekunder før ulykken ser man videoerne, at Marilyn Manson tilsyneladende forsøgte at klatre op i stativet, før det væltede ned over ham.

Ifølge flere vidner lå han stille på scenen i op til 15 minutter, før han blev båret fra stedet på en båre og fragtet ud i en ambulance.

En af koncertgængerne - Yousif Al Zaid på 23 år - fortæller ifølge The Guardian, at det skete i slutningen af sangen 'Sweet Dreams'.

»Ved slutningen af sangen holdt han fast til en af pælene (til scenedekorationen, red.), og den væltede. Der blev helt stille, og du kunne høre en nål falde til jorden. Alle løb hen til ham, og der gik et rygte om, at han var død. Så hentede de en båre, og han blev taget af sted,« siger han.

»Det var helt skørt. Da han faldt, trak de gardinerne for scenen og slukkede lyset. Så eskorterede de alle ud,« tilføjer han.

Hvordan Marilyn Mansons tilstand helt præcist er, vides endnu ikke.

Til Rolling Stone fortæller en talsmand for Marilyn Manson, at han i øjeblikket bliver behandlet på et hospital.

»Manson kom til skade mod slutningen af hans utrolige New York City-show. Han bliver behandlet på et lokalt hospital,« siger talsmanden.

Rockmusikeren, der er født Brian Warner, blev kendt i 1990'erne for sange som 'Antichrist Superstar' og 'Mechanical Animals'. Han har valgt sit kunstnernavn som en kombination af skuespillerinden Marilyn Monroe og seriemorderen og kultlederen Charles Manson.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Folk gør tykt grin med Fakta efter...
bt.dk
Bank går konkurs
bt.dk
Medie: Hooligans planlægger VM-angreb
bt.dk
Jonas blev indlagt i et...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx