23/12-17 09:47; Opdateret: 23/12-17 10:00

Endelig! 'X Factor'-Morten klar med ny musikEndelig! 'X Factor'-Morten klar med ny musik

Remee har fortsat sit arbejde med sidste års vinder, Morten, og nu er han klar med en række helt nye sange.

storybild

Morten fra 'X Factor'

Hver sæson af 'X Factor' har sin store øjeblikke. Sidste år vandt Morten Nørgaard, og den 29. december kommer der længe ventet ny musik fra ham. Seks nye sange, skrevet af kendte musikmagere, bliver udgivet på et album.

Som en del af sejren i 'X Factor' modtog Morten Nørgaard nemlig en pladekontrakt med den amerikanske producer Austin Dallas, der har lavet musik med store navne som Michael Jackson, Madonna og Pink. Det var 'X Factor'-coachen Remee, der førte Morten til sejren i Dannmarks største underholdningsshow på DR.

LÆS OGSÅ: Så godt klarer 'Årgang 0'-Emma sig

LÆS OGSÅ: Amalie afslører: Josephine skal have en lillebror

– Morten var et fantastisk godt eksempel på det at have x factor. Han var den mest usikre og utrænede kandidat. Men han havde en stemme, der nåede ud og ramte folk lige i hjertet. Da vi så stemmeoptællingen fra den seneste sæson, viste det sig, at Morten Nørgaard efter de fleste afstemninger lå hele 20 procent over de andre deltagere. Så der var ingen tvivl om, at han fortjente sejren, siger Remee Jackman.

Mortens tidligere tv-mentor har fortsat sit arbejde i det forgangne år og har deltaget sammen med Sony i processen omkring musikindspilningen af Mortens sange.

Det bliver spændende at se, om den kommende og sidste sæson af 'X Factor', som har premiere 1. januar, har lige så store talenter som Morten i udsigt.

LÆS OGSÅ: Kvinderne er vilde med 'X Factor'-Morten

LÆS OGSÅ: Stine Kronborg og sønnen har forladt Danmark

LÆS OGSÅ: 'Årgang 0'-pigerne afslører: Vil vi fortsætte efter 2018?

Følg med på vores Facebookside og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.

Denne artikel er bragt i samarbejde med Realityportalen.dk.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hjælp dit barn sikkert igennem...
bt.dk
Aviciis ekskæreste med hjerteskærende...
bt.dk
Linse er klar med et helt nyt program...
bt.dk
Politiet med nye oplysninger i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx