Af - 15/05-16 09:04

‘De unge mødre’-Camilla har tabt 76 kilo: Fejrer det med bikini-billede‘De unge mødre’-Camilla har tabt 76 kilo: Fejrer det med bikini-billede

Den unge mor går vist en god sommer i møde.

Bildstrecke im Grossformat »

Hele 76 kilo.

Så meget har 27-årige Camilla Framnes, der er kendt fra tv-programmet ‘De unge mødre,’ smidt fra sin krop.

Det har fået Camilla Framnes, der er mor til tre, til at tage et bikini-billede, som hun har delt på Instagram. Noget hun selv beskriver som grænseoverskridende, selvom hun for nylig har fået lavet nye bryster. Det kan du se billeder af her.

Hanna Melissa tiltalt for brutal vold mod pige
Hanna Melissa tiltalt for brutal vold mod pige

SE BILLEDERNE: 'De Unge Mødre'-stjerne har fået nye bryster
SE BILLEDERNE: 'De Unge Mødre'-stjerne har fået nye bryster

- Det er så vildt for mig at tænke på jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv, en sommer hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i diverse klæder, diverse trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj jeg gerne vil have på, jeg er så stolt,! skriver hun på Instagram.

Det er så vildt for mig at tænke på jeg for første gang nogensinde føler mig i et med mig selv, en sommer hvor jeg ikke behøver at gemme mig væk i div. Klæder, div. Trylle trusser, stram ind dit og dat, men faktisk bare kan være mig selv i lige nøjagtig det tøj jeg gerne vil have på, jeg er så stolt! Jeg kan mærke det bliver en god sommer, toppet med mine nye bryster, føler jeg mig virkelig glad indeni! Tak Jepser fra @nygart for at have givet mig det flotteste forparti nogensinde! Jeg er bare så glad ☺️ ville ønske jeg kunne hjælpe alle som kender den følelse jeg har haft for år tilbage, og komme til at føle hvad jeg gør nu 🙏 det har været alle blod, sved og tårer værd 💪 jeg er nok den der har tvivlet allermest på mig selv og nu smider jeg et bikini billede op, det er for vildt, og samtidig grænseoverskridende 😅 #vægttab #minus76kg #nyebryster #sommer2016 #fuldafglæde #lykkelig #stolt #camillaframnes #hvisjegkankanduogså

Et billede slået op af Camilla Framnes (@cframnes) den


- Jeg er nok den, der har tvivlet allermest på mig selv, og nu smider jeg et bikini billede op, det er for vildt, og samtidig grænseoverskridende, lyder det fra Camilla Framnes.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kriminel søn får sin familie smidt ud...
bt.dk
Trump rasler med sablen: Vil indføre...
bt.dk
Danske Spil: Her kommer årets første...
bt.dk
Stor guide: Sådan kan du lindre dine...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx