Af - 31/07-16 22:12; Opdateret: 31/07-16 22:26

Zayn og Gigi har lige taget et STORT skridt i deres forholdZayn og Gigi har lige taget et STORT skridt i deres forhold

Efter et kort brud tidligere på året er Zayn Malik og Gigi Hadid nu kommet meget tættere på hinanden.

Bildstrecke im Grossformat »

Den tidligere One Direction-stjerne Zayn Malik og hans model-kæreste Gigi Hadid har datet siden starten af 2016, men nu har superparret taget et stort skidt i deres forhold.

LÆS OGSÅ: TV: Makeup-artist narrer folk til at tro, at hun er Zayn Malik

LÆS OGSÅ: Endnu et One Direction-medlem går solo

Således er de to turtelduer flyttet sammen i Zayns palæ i Los Angeles, hvor Gigi efterhånden har tilbragt en hel del nætter, men nu er den britiske sanger så i fuld gang med at peppe ungkarlehyblen op.

- Zayn og Gigi er flyttet ind sammen i Los Angeles, og han har travlt med at møblere stedet og købe malerier, for at friske det og og gøre det mere par-agtigt, siger en kilde tæt på parret til The Mirror.

21-årige Gigi Hadid smider imidlertid ikke alt, hvad hun ejer og har, for at flytte ind til sin elskede. Hun beholder således sin lejlighed i New York. Men det betyder ikke nødvendigvis, at hun frygter for, om de kan klare at bo sammen.

LÆS OGSÅ: Bizart: Derfor forlod Zayn i virkeligheden One Direction

- De nyder hvert et øjeblik sammen og sørger altid for, at de aldrig er væk fra hinanden i mere end ti dage ad gangen, så det giver mening for hende officielt at flytte ind, siger kilden, der ikke er nævnt ved navn.

Parrets forhold vaklede en smule tidligere i år, hvor de angiveligt slog op. Men Gigi var der for Zayn, da han i juni måtte aflyse en koncert grundet et angstanfald, og siden har de to været meget tættere på hinanden, beretter kilden over for Mirror.

LÆS OGSÅ: Hitmager aflyser koncert efter angstanfald

LÆS OGSÅ: Åh nej! Er dette stjernepar gået fra hinanden?

Og når nu de så bor sammen, vender der måske kirkeklokker lige rundt om hjørnet?

- Han ser sin fremtid med Gigi - men alting til sin tid. Han vil gerne gøre det til den mest romantiske aften i hendes liv, når han frier. Han arbejder på det - men han er jo Zayn, så det skal være helt perfekt.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx