Af - 01/08-16 06:12

Twerk Queen: 5 bøger du skal læse i ferienTwerk Queen: 5 bøger du skal læse i ferien

Den kendte feminist og danser har valgt fem bøger, hun varmt kan anbefale andre at læse.

Bildstrecke im Grossformat »

Regn, regn og atter regn.

I sommerferien er der typisk god tid til tingene, og vejret taget i betragtning, er det måske ikke helt dumt at kaste sig over en god bog eller to.

Metroxpress har derfor bedt vores allesammen Twerk Queen om at udvælge fem bøger, hun vil anbefale.

Når ikke dansedronningen - med det borgerlige navn Louise - slår et slag for feminismen med sin veldrejede bag og vovede trin, kan hun nemlig godt lide at læse:

Eva Luna fortæller af Isabell Allende


"Det er en bog, jeg læser hver sommer! Faktisk låner jeg bare alle de bøger, de har af Isabell Allende, da hun skriver fantastisk underholdende og sanseligt. Denne er en samling af små fortællinger og eventyr fra sydamerika med alt fra ludere og lommetyve til guvanører og jomfruer - og fortællinger om kærlighed, ensomhed og livets forunderligheder."

Det Gyldne Kompas af Phillip Pullman


"Dette er en eventyr trilogi, så bogen slipper ikke op den første uge man har ferie. Generelt kan jeg godt lide eventyrsbøger, der tillader mig at drømme mig ind i universet med hekse, engle, talende isbjørne og adgang til andre universer. Alt der ikke har med den realistiske verden at gøre."

Bibliotekerne udlåner markant flere digitale bøger
Bibliotekerne udlåner markant flere digitale bøger

Tusind og en nat gendigtet af Poul Sørensen


"Generelt kan jeg godt lide små historier, der passer, til når man ligger i solen og bager imellem at hoppe i vandet (ikke at vi kender meget til det her hjemme i DK i lige nu). 'Tusind og en nat' har min mor læst for mig som barn, og jeg elsker at vende tilbage til disse eventyr og genopleve dem.

Taj af T.N Murari


"Endnu en bog jeg vender tilbage til igen og igen. Ofte går jeg faktisk ned på biblioteket og låner de samme bøger. Jeg har ikke rigtig tid i min hverdag til at læse, så når det endelig er ferie, har jeg glemt detaljerne, og kan sagtens nyde den samme bog om og om igen. Dette er en af de største kærlighedshistorier, jeg har læst, og jeg græder som pisket ved de sammen passager igen og igen. Samtidig er den juicy og sanselig, og beskriver livet i Shaeens palads med alle de hemmeligheder, elskere og magtspil, der hører til."

Daniel Radcliffe er åben for et ‘Harry Potter’-comeback
Daniel Radcliffe er åben for et ‘Harry Potter’-comeback

Sig Ja til Universet af Melody Fletcher


"Sommeren er også der, hvor jeg tit har tid til lige at trække vejret, og mærke mig selv. Jeg har ofte rigtig travlt (det har vi jo alle sammen), så det er fedt at tage noget tid til at arbejde med sig selv, sørge for man har jordforbindelse og at man udvikler sig som menneske. Denne bog har min mor lånt mig, og jeg finder den sindssygt inspirerende i forhold til at skabe et liv, hvor man står op hver morgen og glæder sig til dagen foran en."

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx