Af - 19/05-16 11:33; Opdateret: 24/05-16 18:45

Twerk Queen søger date til fødselsdag: Lever du op til hendes krav?Twerk Queen søger date til fødselsdag: Lever du op til hendes krav?

Louise ’Twerk Queen’ Kjølsen holder den 27. maj stor fødselsdagsfest i København, og hun er nu på jagt efter en date til festen. Er det dig? Se hendes krav til en mand i opslaget og skriv til hende på kdn@mx.dk.

Video: Ekaterine Krarup Andersen, Rolf Krarup Andersen og Magnus Thor Gunnarsson Se video i større format i vores videosektion Videoportal

Dating-profil for Twerk Queen

Om mig:
- Jeg er 27, snart 28 år. Jeg er født og opvokset i København 2200 Nørrebronx. På en god dag er jeg 165 centimeter høj, jeg har to øjne, fem fingre på hver hånd og en stor booty.
Jeg er en (k)ærlig feminist, der holder af at ryste numsen fra tid til anden og lange gåture på stranden (det skal man jo skrive). Jeg er ret sjov, hvis jeg selv skal sige det og en independent kvinde, der har styr på mit shit.

Kødgardiner og ostebål: Her er Twerk Queen's yndlingsnavne til sin ...
Kødgardiner og ostebål: Her er Twerk Queen's yndlingsnavne til sin ...

Jeg søger:
- Jeg søger en mand, der kan være min date til min fødselsdag, da min kat ikke må komme ind. Jeg søger en mand, der ikke er (alt for) bange for mig. En der kan få mig til at grine og ikke bliver intimideret af, at jeg fylder ret meget. Jeg søger en mand, der gider danse med mig, men som ikke klistrer, og som gider holde mit hår, hvis jeg får for meget champagne. Jeg kan godt være en lille bitte smule dramatisk nogle gange, så jeg vil gerne have en mand, der ikke gør mit liv mere dramatisk. Og så søger jeg først og fremmest en mand med et talent. Det er lige meget, hvad han er god til. En mand med et talent er det vildeste turn on.

Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'
Twerk Queen: - Stop med at sende mig 'dick pics'

Du skal være opmærksom på:
- Du skal være opmærksom på, at jeg nok hellere vil ligge i ske med min sure, gamle kat end med dig, hvis ikke du er virkelig nice. Du skal også være opmærksom på, at jeg spiser to dåser makrel i tomat med mayo til aftensmad, og at jeg ikke har brug for, at du dømmer mig. Og hvis jeg vil se din diller, så skal jeg nok selv bede om det – indtil da vil jeg gerne være fri. Og ja, så kommer jeg nok til at plage dig om at twerke for mig. Til sidst skal du acceptere, at jeg højst sandsynligt er nøgen hver søndag #Nakedsunday.

TV: Sexbrevkasse: Skynd dig at knalde ham, inden du lærer ham at kende
TV: Sexbrevkasse: Skynd dig at knalde ham, inden du lærer ham at kende

Er du klar på en date med Twerk Queen? Send en mail til kdn@mx.dk, hvor du skriver lidt om dig selv, så inviterer metroxpress dig måske ind til en omgang speed-dating i København torsdag eftermiddag, hvor Twerk Queen vil vælge sin endelige date.

Foto: Ekaterina Krarup Andersen

Foto: Nicolas Dalby

Foto: Sif Meincke

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Dansk forlystelsespark kåret til...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Fødevarestyrelsen kalder mayonnaise...
bt.dk
Sportschef rasende over sag: 'Jeg er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx