Af - 25/04-17 07:40

Hollywood-stjerne gik amok på sin mand efter mystisk sms: - Hvem er hun!?Hollywood-stjerne gik amok på sin mand efter mystisk sms: - Hvem er hun!?

Salma Hayek har været lykkelig gift med den franske rigmand Francois-Henri Pinault i otte år.

Bildstrecke im Grossformat »

Salma Hayek har været lykkelig gift med den franske rigmand Francois-Henri Pinault i otte år. For nyligt kom ægteskabet dog for alvor på prøve, da skuespillerinden fandt en suspekt besked på hans telefon.

Søndag aften var Salma Hayek gæst i det populære amerikanske talkshow 'The Tonight Show with Jimmy Fallon'. Her indrømmede hun, at hun for nyligt var fuldstændig sikker på, at hendes mand var hende utro - det viste sig dog, at hun tog grueligt fejl.

Da værten, Jimmy Fallon, spurgte den mexicanske skuespillerinde, hvilket sprog hende og hendes franske mand taler sammen derhjemme, forklarede hun, at de har valgt at mødes på midten og tale engelsk, da ingen af dem er flydende i deres partners modersmål.

»Vi taler engelsk med meget tykke accenter. Jeg forstår ikke, hvordan min datter ikke har fået en tyk accent, fordi i vores hus er det virkelig en katastrofe lige på det punkt,« siger Salma Hayek i interviewet.

Fordi parrets 9-årige datter Valentina ikke selv har en accent, er hun ikke bleg for at drille sine forældre med deres - især hendes far bliver ofte udsat for kærlige drillerier.

»Vi driller ham med hans accent - Valentina gør især,« siger den 50-årige skuespillerinde.

Derfor erklærede Francois-Henri Pinault for et års tid siden, at han ville opsøge professionel hjælp, for at slippe af med sin accent.

»Han har aldrig nævnt det siden, så jeg var sikker på, at han ikke endte med at gøre det,« siger Salma Hayek.

For et par dage siden, faldt skuespillerinden over en besked på ægtemandens telefon, hvor der stod: 'Hej. Elena her. Hvis du vil blive bedre til engelsk, bliver du nødt til at øve. Har du lyst til at øve nu?'

Salma Hayek, der er meget stolt af sine mexicanske rødder og dermed også sit iltre temperament, forklarede, hvordan beskeden fra en anden kvinde bestemt ikke faldt i god jord hos hende.

»Fire timer senere sidder vi og spiser, også siger jeg: 'Hej skat.' Stemningen er god, men pludselig udbryder jeg: 'Hvem fanden er Elena?'«

Da hendes mand benægter, at han kender en kvinde ved navn Elena, bliver den 50-årige skuespillerinde for alvor sur.

»Du kan fortælle hende Elena, at jeg taler engelsk, så du kan øve engelsk med mig. Hun har sendt dig en besked«

Efter megen forvirring, fandt parret ud af, at beskeden, Francois-Henri Pinault, havde modtaget, ikke var fra en kvinde ved navn Elena, men i stedet fra en sprog-app ved navn ELSA. Appen havde han downloadet i håb om, at den kunne hjælpe ham med at blive bedre til engelsk.

»Men jeg forstår det ikke, fordi hans franske accent er stadig virkelig tyk, så ELSA virker tydeligvis ikke,« siger Salma Hayak sarkastisk til publikum i studiet.

Salma Hayek og Francois-Henri Pinault blev gift i Paris på Valentines dag i 2009. Sammen har de datteren Valentina på 9 år.

Se et klip fra Salma Hayeks interview med Jimmy Fallon her:

LÆS OGSÅ: 38-årige Stine svævede mellem liv og død: Fik håbet tilbage efter mystisk opkald

LÆS OGSÅ: Mystisk tendens rammer dansk by: 'Jeg kan kun ryste på hovedet. Der er ingen mening i den slags'

LÆS OGSÅ: Farligt stammefolk bor på mystisk ø: De fleste, der går i land, bliver dræbt

LÆS OGSÅ: Mystisk pige fundet blandt dyrene i skoven: Her er den nye forklaring

LÆS OGSÅ: Mystisk pige boede nøgen med aberne i skoven - og de ville ikke af med hende

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Bøde til far: Søn fundet i kuffert
bt.dk
Tusinder af danskere er utilfredse...
bt.dk
Bendtner single igen? Nu har han også...
bt.dk
Mand skudt i København
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx