Af - 26/05-16 13:26; Opdateret: 26/05-16 14:10

Champagne-drengen forarger igen: Sender pagne til tørstige afrikanereChampagne-drengen forarger igen: Sender pagne til tørstige afrikanere

- Du er en vaskeægte snotskovl, med en hjerne der er så skadet, at den får en retarderet regnorm til at fremstå som et geni.

Bildstrecke im Grossformat »

- Hold kæft hvor jeg glæder mig til at se en lille n*dreng stå klædt i Burberry fra top til tå og råbe 'Bornefonden'. Og nårh ja, en pagne skulle de da også have med, hvis de nu var tørstige.

Sådan skriver Mads Dinesen, også kendt som champagne-drengen, i en Facebook-opdatering, der har provokeret så meget, at den i skrivende stund er blevet delt 57 gange og generet 450 kommentarer.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen skal for retten igen

Blandt andet følgende fra Andreas Skov:

- Du er en vaskeægte snotskovl, med en hjerne der er så skadet, at den får en retarderet regnorm til at fremstå som et geni. Hold kæft du er klam spand lort. En parasit, som aldrig har bidraget med en skid. Hop i havnen.

LÆS OGSÅ: Dinesen skal tilbage på skolebænken

Mads Dinesen skriver til metroxpress, at billedet blev lagt op i forbindelse med oprydningen af garderoben sammen med kæresten.

- Jeg syntes, det var sjovt at lave en opdatering, hvor der sættes fokus på, hvad vi gør med vores aflagte tøj. Champagnen, må jeg indrømme, at jeg fjernede inden den blev kastet i containeren, da jeg var bange for, at den ville smadre og ødelægge noget af tøjet, skriver han og tilføjer, at han gerne donerer champagne-flasken væk til velgørenhed.

LÆS OGSÅ: Champagnedrengen: Jeg tjente 200.000 om måneden på bedrageri

Mads Dinesen kalder opdateringen for humor af provokerende slags. Han tager sig ikke af folk, der bliver stødt af det:

- Hvis man har tid til at blive stødt over sådan et billede, har man nok ikke de store problemer her i livet, hvilket man i stedet burde glæde sig over.

LÆS OGSÅ: Champagne-drengen er nu løsladt

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx