Af - 15/05-15 16:52

Arnold Schwarzenegger sprænger 'biograf' i luften for udsatte skolebørnArnold Schwarzenegger sprænger 'biograf' i luften for udsatte skolebørn

I en ny velgørenhedsvideo er 'The Terminator' mere eksplosiv end nogensinde. Kampagnen sætter fokus på udsatte skolebørn og udlodder samtidig en tur for to til LA. Læs mere herunder.

- I said I'd be back… I am.

Sådan indleder actionhelten over dem alle, Arnold Schwarzenegger, en sprængfarlig video, der lige nu turnerer på nettet.

I videoen sætter den tidligere guvenør fokus på et amerikansk velgørenhedstiltag - After-School All-Stars – ved i bedste Arnold-stil at sprænge biler, garderober, biografer og olietønder i luften í løbet af de cirka to minutter, videoen varer.

Arnold til søn: 300 millioner eller Miley Cyrus?
Arnold til søn: 300 millioner eller Miley Cyrus?

Miley Cyrus dater Terminator junior
Miley Cyrus dater Terminator junior

Den sprængfarlige kampagnefilm sætter fokus på at holde udsatte børn i skole og forbedre deres studievilkår.

For at hjælpe de små, kan man donere alt imellem 10 og 50.000 dollar, og alt afhængig af hvor gavmild du er, står Arnold klar med en pose fyldt med merchandice.

Donerer du for eksempel 50 dollar, modtager du en digital takke-hilsen fra den tidligere Mr. Univers. 250 dollar krediterer Arnold med en hættetrøje, der bærer et flot logo af kampagnen på maven. Ved at donere 5.000 dollar sender muskelbundet dig et indbundet manuskript at Terminator 5 med en personlig hilsen fra ham selv.

Og sidst men ikke mindst: donerer du 50.000 dollar inviterer Arnold dig hjem til sit palæ i Los Angeles, hvor du deltager i 'Arnold's 2016 charity poker tournament'.
OBS! Du kan ikke overnatte hos eks-guvernøren. Hotel og fly står for egen regning, skriver de eksplicit i beskrivelsen.

TV: Træn som Schwarzenegger
TV: Træn som Schwarzenegger

Clooney vil gøre som Schwarzenegger
Clooney vil gøre som Schwarzenegger

Donerer du 10 dollar til After-School All-Stars-projektet deltager du automatisk i konkurrencen, hvor du og en ven bliver fløjet til LA og i fællesskab med Arnold skal sprænge ting i luften. Tjek videoen herover, hvis du vil se, hvad der venter jer.

Det er ikke nødvendigt at donere for at deltage i konkurrencen, og det øger ikke ens chancer for at vinde, hvis man donerer, står der. Det fremgår heller ikke helt tydeligt, om konkurrencen kun er forbeholdt amerikanere!? Er den ikke, kan du deltage HER.

Spøgefuld Schwarzenegger 'undercover' i ny fitness-video
Spøgefuld Schwarzenegger 'undercover' i ny fitness-video

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kongehuset deler brev fra dronning...
bt.dk
Kendt dansk burgerkæde lukker
bt.dk
Snart bliver Danmark ramt af...
bt.dk
Ung kvinde voldtaget: Selfie fik...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx