Af Mick Allerup Jensen - 08/07-17 14:05

Hendes kæreste slog op efter skoleballet - så trådte Ryan Reynolds til Hendes kæreste slog op efter skoleballet - så trådte Ryan Reynolds til

Skuespiller Ryan Reynolds har lige scoret utallige goodwill-point på Twitter for at have reddet en sønderknust teenagepiges dag.

storybild

Ryan Reynolds (Billede: ANGELA WEISS)

Canadiske Gabi Dunn blev ramt af hjertesorger, da hendes kæreste droppede hende lige efter årets skolebal.

Hun ville dog ikke lade nedturen ødelægge de flotte skolebalbilleder, så hun tyede til Photoshop for at udbedre skaden. Det gjorde hun ved at redigere Ryan Reynolds ansigt ind i stedet for kærestens. Derefter lagde hun billederne på Twitter.


- Jeg ville ikke lade mine skolebalbilleder gå til spilde, så jeg photoshoppede bare Ryan Reynolds ind. Hvem kunne være en bedre ledsager end ham?, siger hun til Yahoo Style.

Det fik hendes konto til at eksplodere. Tweetet blev liket og delt mere end 150.000 gange, og pludselig havnede det i Ryan Reynolds Twitter-feed.

Reynolds er langt fra en amatør på det sociale medie, så han benyttede lejligheden til at retweete hendes billeder og foreslog hende, at hun burde photoshoppe hans ansigt ind i årsbogen i stedet for ekskærestens.


Reynolds tweet er helt sikkert ikke gået ubemærket hen hos Gabi, der har fået mange kommentarer på tweetet, hvor andre gør hende kunsten efter og photoshopper kendisser ind på deres egne billeder.

Desværre for Gabi ser det ud til, at Reynolds stadig er meget forelsket i sin kone, Blake Lively. Men sødt er det nu alligevel.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Magnussen får god nyhed efter...
bt.dk
Åge Hareide svinger kniven: Disse...
bt.dk
Eksperter jubler over Kronprinsessens...
bt.dk
Vildt vejr i vente: Her kan vi få 29...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx