Af - 20/01-14 18:11; Opdateret: 20/01-14 19:14

Paradise-Pernille: Stop nu!Paradise-Pernille: Stop nu!

Efter første afsnit af programmet 'Selvoptaget' myldrer de negative artikler frem. Og hjælpen er massiv.

storybild

Pernille Nygaard i programmet 'Selvoptaget'. (Billede: DR3)

- Folk skriver til mig og spørger, om jeg er okay. Jeg føler næsten, at jeg er blevet en fond, som folk kan donere penge til. Andre skriver, om de skal komme forbi med mad til mig. Hallo, jeg har masser af mad. Jeg klarer mig fint.

Sådan lyder det fra Pernille Nygaard, kendt fra realityprogrammer som 'Selvoptaget' og 'Paradise Hotel'. I DR3-programmet 'Selvoptaget' ser man ellers, hvordan hun har svært ved at få økonomien til at hænge sammen. På kontoen står der to kroner, og småmønterne må samles, så der er råd til mad, når datteren kommer forbi.

'Paradise Hotel'-deltager anholdt i narko-sag
'Paradise Hotel'-deltager anholdt i narko-sag

Tobias Dybvad slutter fred med 'De unge mødre'
Tobias Dybvad slutter fred med 'De unge mødre'

Men det billede er ikke retvisende, fastslår Pernille Nygaard, der er træt af, at hun bliver udstillet som dum i medierne eller som en, der ikke har råd til at brødføde sin datter.

- Jeg synes, at medierne laver overskrifterne hårdere, end virkeligheden er. Eksempelvis overskriften 'Pernille har ikke råd til sin datter'. Det, man så i programmet, var én dag, hvor jeg sad med to kroner tilbage på kontoen, men man får det til at lyde som om, at jeg ikke har nogle penge, siger Pernille Nygaard.

- Jeg er slet ikke så fattig, som man tror. Ja, det var en hård måned, men som man kunne se i programmet, skyldte jeg nogle penge til skat efter min deltagelse i 'Divaer i Junglen', og jeg havde derfor lige betalt 30.000 kroner til dem. Så er det klart, at jeg ikke havde mange penge tilbage.

Bjerrehuus: Jeg er DK's største realitystjerne
Bjerrehuus: Jeg er DK's største realitystjerne

Ulven Peter: Reality har kun givet succes
Ulven Peter: Reality har kun givet succes

Den tidligere paradiso fortæller, at hun ikke har noget fast job, men at hun tjener lidt penge 'hist og pist' ved at få taget billeder, reklamere for tøj eller på reklamerne fra hendes blog. Det er rigeligt til at tage vare på hende selv og datteren på fire år, understreger hun.

- Det er dejligt, at der er så mange søde mennesker, som vil hjælpe mig, men de må gerne stoppe, for jeg har ikke brug for det. Jeg har heller ikke taget imod noget, jeg har sagt pænt nej tak.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kim blev ulovligt undersøgt af en...
bt.dk
Udfordrer Magnussen: Nu er hans...
bt.dk
LIGE NU: Person stukket ned ved...
bt.dk
Otte mænd fængslet efter...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx