Af - 16/01-14 07:42

'Dumme Pernille': Jeg har ikke råd til mit barn'Dumme Pernille': Jeg har ikke råd til mit barn

Hun er kendt som 'dumme Pernille' fra sin optræden i realityprogrammet Paradise Hotel. Privat sejler økonomien totalt for den unge kvinde.

storybild

Pernille - kendt som 'dumme Pernille' kæmper med at få råd til hver anden uge at have sin fireårige datter Emily boende hos hende. (Billede: DR3 / 'Selvoptaget')

I en ny dokumentarserie på DR3 'Selvoptaget' står flere tidligere deltagere i realityprogrammer som 'Paradise Hotel', 'Divaer i junglen' og 'Singleliv' frem og fortæller om, hvordan de alle kæmper med i særdeleshed økonomiske problemer.

Ulven Peter: Reality har kun givet succes
Ulven Peter: Reality har kun givet succes

Første afsnit af 'Selvoptaget' blev sendt i går aftes på DR3, hvor blandt andet Pernille fra Paradise Hotel – der var kendt i programmet som 'dumme Pernille' – står frem og fortæller, hvordan økonomien sejler for hende.

Hun er mor til Emily på fire år – og pengene rækker ikke til livet som mor, selv om hun kun har sin datter hver anden uge.

Kendis-krig: 'Håber du bliver ramt af et tog'
Kendis-krig: 'Håber du bliver ramt af et tog'

I programmet fortæller Pernille, hvordan hun får opkald fra politiet om at Skat efterlyser hende. Samtidig kæmper hun med at tælle mønterne (bogstavlig talt) for at kunne fylde køleskabet inden hendes datter kommer og skal bo hos hende.

I programmet fortæller Joy – kendt fra 'Singleliv' og 'Mig og min mor' om sit liv et en etværelseslejlighed, hvor hun blandt andet tjener til livets ophold ved at sælge halvnøgne billeder til Ekstra Bladet.

Saseline får sit eget realityshow
Saseline får sit eget realityshow

Irina – kendt fra 'Divaer i junglen' og 'Fristet' – har også brug for penge. Hun får ingen tilbud om tv-job og synes at det er 'nedværdigende' at skulle sidde i et supermarked som kassedame.

Fik du ikke set første afsnit af 'Selvoptaget' kan du se det gratis på Dr.dk/tv her.

Gider ikke mere: Dildo-Jill træt af sex
Gider ikke mere: Dildo-Jill træt af sex

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Real Madrid-stjerner i...
bt.dk
Denne sportsgren beskytter kroppen...
bt.dk
Foråret begynder ved jævndøgn
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx