Af - 15/12-15 21:41

Kendte til 'Star Wars'-premiere: Se hvem der drømmer om Jabba the HuttKendte til 'Star Wars'-premiere: Se hvem der drømmer om Jabba the Hutt

De kendte troppede pænt op tirsdag aften, da Disney afholdt gallapremiere på den syvende 'Star Wars'-film på Fisketorvet i København. Metroxpress hev et par svar ud af de forskellige.

Bildstrecke im Grossformat »

Cinemaxx på Fisketorvet i København var tirsdag aften proppet med 'Star Wars' i anledningen af premieren på den syvende film i rækken 'The Force Awakens'.

De kendte fyldte godt til på den røde løber, og her får du højdepunkterne fra hvad, de havde at sige til pressen:

Mads Langer
- Jeg er kæmpe fan af 'Star Wars'. Min yndlingsfilm er den første ('A New Hope', red.). Det var jo der det hele startede. Jeg har fået at vide at jeg lignede Luke Skywalker som barn så det må være min yndlingskarakter.

TV: Kort før premieren - Se legendariske Star Wars klip her
TV: Kort før premieren - Se legendariske Star Wars klip her

Iben Hjejle
- Vi er kæmpe fans af serien i vores familie. Det er jo det vildeste univers. Jeg er mest til Chewbacka. Jeg er nok bare mest til store behårede dyr, haha.

Mads Steffensen
Hvilken 'Star Wars'-karakter vil du allerhelst have med i dit monopol?
- Chewbacka, fordi han har en god lyd. Eller, nej Han Solo, selvfølgelig. Han vil være god til at løse parforholdsproblemer, da jeg tror han har masser af erfaring at trække på.

Claudia Rex
- Jeg har set rigtig meget 'Star Wars', da jeg var lille. Jeg er ikke så stor fan af de nyere film. Min favorit er helt klart den først, og jeg elsker Darth Vader og R2D2.

Hvilken 'Star Wars'-karakter vil du helst danse med?
- Dart Vader. Jeg tror, han vil være god til at danse tango eller passo doble. Det skal helst være de lidt mere aggressive danse med ham.

Mark Stokholm

Hvilken 'Star Wars'-karakter vil du allerhelst have som gæst i 'Aftenshowet'?
- Darth Vader, fordi han er så nasty. Jeg tror, jeg vil interviewe ham om hvordan, han blev så forfærdelig ond. Hvad var afgørende?

TV: Se Mattias Kolstrup forklare alle 'Star Wars'-film på ét minut med Lego
TV: Se Mattias Kolstrup forklare alle 'Star Wars'-film på ét minut med Lego

Claus Elming
- Jeg boede i USA i 1983, da den tredje 'Star Wars'-film kom ud. Jeg så den derovre, og kom så hjem til den danske premiere. Der sad jeg så i biografen, og 10 sekunder før Darth Vader oppe på skærmen skulle til at sige sin berømte linje 'You can not hide forever Luke', sagde jeg den, så alle i salen kiggede underligt på mig, haha.

Hvilken 'Star Wars'-karakter vil du helst have med i 'Vild med dans'?

- Darth Vader. Det vil klart være den største overraskelse. Jeg tror, han vil være stærk i en passo doble.

Lina Rafn
Hvilken 'Star Wars'-karakter ville du bytte erstatte Paw med hvis du kunne?
- Helt klart Han Solo. Han er bare sej og cool og gør noget ved tingene. Han er jo helten, for faen. Ham tror jeg kunne være sjov at være på turné med.

Carsten Bjørnlund
Hvilken af 'Star Wars'-karaktererne vil passe bedst i 'Arvingerne'?
- Chewbacka, tror jeg. Han vil være ret spændende at have med, og så kunne jeg godt tænke mig at give ham et kram. Han skulle selvfølgelig være min assistent, for jeg tror, han vil være god at have med i retten.

Sofie Linde
Hvilken 'Star Wars'-karakter vil du helst have med i 'X Factor'?
- Jabba the Hut. Jeg tror, han har en ret spændende stemme. Han vil helt klart synge Katy Perrys 'I Kissed A Girl'. Jeg har altid drømt om at prøve at kramme ham for at fornemme konsistensen. Så hvis han røg ud, ville jeg trøste ham med at tage godt rundt om ham.

Mattias Kolstrup og Dúné skifter stil: - Jeg vil gerne være lidt mere som A$ap Rocky
Mattias Kolstrup og Dúné skifter stil: - Jeg vil gerne være lidt mere som A$ap Rocky

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx