Af David Andersen - 07/04-18 12:28

Sarah Louise på klam date: 'Vær nu bare lidt billig'Sarah Louise på klam date: 'Vær nu bare lidt billig'

Bloggeren Sarah Louise Christiansen har ikke datet i flere måneder efter en meget grim oplevelse.

storybild

Sarah Louise Christiansen er blogger og kendt for sin deltagelse i programmet 'Forsidefruer'. (Billede: Ida Marie Odgaard)

»Jeg må ærligt indrømme, at jeg synes nogle gange, at mit liv er som taget ud af et tragi-komisk afsnit af 'Sex and the City'«.

Sådan starter kendissen Sarah Louise Christiansen et nyt indlæg på sin blog, hvor hun forklarer, hvorfor hendes kærlighed står bomstille.

Sarah Louise delte vovet billede på Instagram: Nu siger hun stop
Sarah Louise delte vovet billede på Instagram: Nu siger hun stop
Reality-deltagerem har været single i 8-9 måneder, men har ikke travlt med at komme ud på kødmarkedet, efter en grim oplevelse i februar. Her var hun nemlig på 2. date med en 38-årig mand, som hun havde mødt til et arrangement, og holdt kontakt med via beskeder.

Sarah Louise Christiansen ankommer, da der lørdag var rød løber til TV2's gallashow Smid Tøjet Danmark i Falconer Salen på Frederiksberg. (Mogens Flindt/POLFOTO) (Billede: FLINDT MOGENS)

1. date tidligere i februar var gået godt, og hun fik sommerfugle i maven, da han kyssede hende. Derfor var forventningerne skruet godt i vejret, da de skulle mødes i det københavnske natteliv, hvor de var ude med hver deres vennegruppe.

Sarah Louise viser kroppen frem efter grove beskyldninger: Sådan ser jeg faktisk ud
Sarah Louise viser kroppen frem efter grove beskyldninger: Sådan ser jeg faktisk ud
»Vi ender med at feste sammen og vi har igen en rigtig god kemi. Vi taler igen om livet og mål og han snakker som om at han nærmest allerede ser os som et par ( jeg tænkte at det nok bare var sprutten, der talte)«, skriver Sarah Louise. Og netop sprutten skulle ende med at sætte et kedeligt præg på manden, som hun ellers var begyndt at anse som en seriøs kandidat til at være hendes kommende kæreste.

Kendte til Zulu Awards 2010. Her ses Sarah Louise Christiansen. (Billede: FLINDT MOGENS)

De to turtelduer blev sent på natten enige om at dele en taxa, hvor hun kunne sætte ham af på vejen hjem til Hellerup. Turen begyndte godt med nusseri og komplimenter, men så skiftede stemningen drastisk, beretter hun.

Sarah Louise så premieren på 'Forsidefruer': Hun blev mildest talt overrasket
Sarah Louise så premieren på 'Forsidefruer': Hun blev mildest talt overrasket
Bejleren ville nemlig slet ikke af, da han var hjemme. Han ville med Sarah Louise hjem.

»Jeg siger så til ham at der er noget han har misforstået og at jeg jo bare skulle sætte ham af. “Eeeeej hold nu op” svarer han og rykker tættere på og så skubber jeg ham væk og spørger ham direkte “sig mig engang, hvad tror du der skal ske nu?” Og så svarer manden “jeg vil jo bare kneppe dig- vær nu bare lidt billig'. Jeg var MÅLLØS! Sagde han virkelig lige det«, spørger hun retorisk i blogindllægget.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Sophie Løhde om forhandlinger: 'Det...
bt.dk
Efter storalarm på amerikansk...
bt.dk
Verdensberømt ø lukker
bt.dk
Kvinde reddede to-årig dreng væk fra...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx