Af - 26/02-16 21:05; Opdateret: 26/02-16 21:44

Nu er René Dif færdiguddannet kok: Jeg er verdens lykkeligsteNu er René Dif færdiguddannet kok: Jeg er verdens lykkeligste

René Dif droppede ud af kokkeuddannelsen to gange som ung. Men nu har den 48-årige musiker endelig gennemført sin drømmeuddannelse.

storybild

René Dif bestod fredag sin svendeprøve og kan nu kalde sig kok. (Billede: Privatfoto)

- Den barndomsdrøm, jeg har haft siden længe før jeg begyndte med musik er gået i opfyldelse, jeg er nok verdens lykkeligste mand, griner René Dif i telefonen. Fredag eftermiddag bestod den 48-årige musiker sin svendeprøve, og kan nu kalde sig færdiguddannet kok.

Til sin svendeprøve trak han 'hovedret og forret' og de to menuer blev altså smagt efter af censor i dag. Og han bestod.
- Jeg trak kammuslinger til forret, og kanin til hovedret. Det ville tage mig en evighed at forklare hele menuen, men jeg kan sige, at jeg lavede den med kærlighed og velsmag.

René Dif driller Mø: - Vi havde ikke brug for hjælp
René Dif driller Mø: - Vi havde ikke brug for hjælp

Med sig i baggagen har Rene Dif bare otte års skolegang, så han er stolt af nu at have papir på, at han har gennemført kokkeuddannelsen på Hotel- og Restaurrantskolen.

Han har nemlig i sin ungdom, før han turnerede verden rundt med Aqua, forsøgt at gennemføre uddannelsen to gange.

- Jeg må nok krybe til korset og erkende, at jeg havde for meget krudt i røven dengang. Men jeg har fået den uddannelse jeg drømte om nu. Og nu ved jeg hvor meget det kræver, at starte sent i livet, men jeg kan virkelig kun anbefale det til andre. Det er altså aldrig for sent, siger han.

TIDSLINJE: René Dif har fundet meningen med livet
TIDSLINJE: René Dif har fundet meningen med livet

I aften skal den musikalske kok ud og fejre sin svendeprøve sammen med klassekammerater.

- Tænk lige! Jeg er 48 år og jeg har 'skolekammerater'. Er det ikke herligt? De er allesammen meget yngre end mig, men de er virkelig skønne. Og i aften skal vi allesammen ud og spise middag sammen og fejre det, fortæller den stolte nyudklækkede kok.

Hvad fremtiden bringer, har René Dif ikke besluttet endnu, men nu da han har svendeprøven på plads, ser han mange forskellige muligheder for sig.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Se billederne: Han gør alt for at...
bt.dk
Emilie tjener kassen på privat...
bt.dk
Jakob har sat sig et vildt mål: Vil...
bt.dk
Vildt: Så meget koster det at tjekke...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx