Af - 07/07-15 19:28

Citybois melder sig ind i 'mælkesnitte-gate': - Det er tristCitybois melder sig ind i 'mælkesnitte-gate': - Det er trist

Siden Coop Danmark i sidste uge valgte at fjerne de populære Kinder Mælkesnitter fra deres butikker og erstattet dem med deres egen har debatten raset på mx.dk. Nu melder flere kendte sig ind i diskussionen.

storybild

(Billede: Kristian Dam Nygaard/Pr foto)

Kan du huske, da du som lille gik i Fakta og købte Kinder Mælkesnitte og kom i himlen. Mmmm. Det var tider, ja. De tider er nu forbi.

Nu må du nøjes med en dansk kopi, for Coop Danmark har valgt at fjerne den populære tyske mælkesnack fra deres butikker, fordi de mener, de er for dyre at købe hjem til butikkerne.

Rasende læsere: Giv os Kinder Mælkesnitte tilbage!
Rasende læsere: Giv os Kinder Mælkesnitte tilbage!

Læserne på mx.dk raser. De synes ikke, de billige erstatnings-snitter lever op til de originale. De synes ikke, de smager særlig godt. Nu træder flere kendte ind i diskussionen.

Thor Farlov fra Citybois synes, det er en trist udvikling.
- Jeg elskede Kinder Mælkesnitte. Min mormor købte dem altid til mig, og da jeg var lille, kaldte jeg dem 'kiks med det hvide'. De smagte virkelig godt. Nu må vi se, om Coops smager bedre.

Standupkomiker Nikolaj Stokholm er helt oppe i det røde felt.
- Det er frygteligt. En skandale. Blasfemi. Hvad har vi så tilbage? Hvis de nye mælkesnacks også er sunde, så arrangerer jeg et fakkeloptog ud til Christian Bitz' hus og...Ja det skal jeg så lige finde på. Måske stjæler jeg hans skyr.

Mælkesnitten droppes af danske supermarkeder
Mælkesnitten droppes af danske supermarkeder

Linse Kessler synes, det er helt fint, at Coop laver deres egen mælkesnitte, bare de sørger for at bruge økologisk mælk.

Skuespiller Rasmus Bjerg er enig. Hvis bare der er mere mælk i kopierne, så er det helt ok med ham.

Der er også de kendte, der bare griner af ”problemet” og antyder, at agurkesæsonen er skudt i gang. Til de mest frustrerede så kan Kinder Mælkesnitte stadig købes i butikker som Netto, Føtex og Bilka.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zlatan er færdig i Manchester United:...
bt.dk
Kendt tv-vært skal giftes: 'Hun sagde...
bt.dk
Nu bliver populær streamingtjeneste...
bt.dk
Kim Walls mor fokuserer på...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx