Af - 05/03-14 17:02

Læs ekspertens gode råd til dumme realitystjernerLæs ekspertens gode råd til dumme realitystjerner

Hvis man har deltaget i reality, er man dømt i offentlighedens øjne. Man kan ændre folks mening, men det bliver ikke let.

storybild

Peter Birch, Irina Babenko, Michael Petersen og Walid "Knaldperlen" Bechara gav svar på tiltale i dagens metroxpress. (Billede: TV3/Privat/SBS)

- Hvis folk først har fået opfattelsen af, at du er dum, er der ikke så meget, man kan gøre ved det. Derfor skal man tænke sig meget grundigt om, inden man siger ja til at deltage.

Sådan lyder det fra ekspert i personlig branding Peter Horn oven på gårsdagens måling i metroxpress, der viste, at 73 pct. af danskerne mener, at realitydeltagere er dummere end den gennemsnitlige danske befolkning. En holdning, som Peter Horn advarer mod.

- Man skal huske på, at det jo ikke er virkelighed det her, og dem, der deltager, bliver påduttet en bestemt rolle, siger han.

Realitystjerner giver igen: Griner af danskernes fordomme
Realitystjerner giver igen: Griner af danskernes fordomme

Linse er en sjov type
Peter Horn anbefaler realitydeltagerne, at de står ved, hvad de har sagt og gjort på skærmen og kommer videre ved at lave andre ting, der kan overskygge det syn, som folk har fået af dem.

- De kloge kan bruge deres deltagelse til at opbygge sig selv. De får et stærkt brand, de får et navn, og de bliver kendte. Hvis de hører til den kloge del, kan de bruge det positivt, siger Peter Horn og nævner Biker-Jens, Katja K, Gustav og Linse Kessler som gode eksempler.

- Linse er en sjov type, for det er nok de færreste, der vil sige, at hun har en IQ, der ligger på linje med Einsteins. Men hun har fået meget ud af det, hun har, og det viser, at det ikke altid er intelligens, der har betydning for succes, efter man har deltaget i reality.

Nyt awardshow hylder udskældte reality-deltagere
Nyt awardshow hylder udskældte reality-deltagere

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx