Af Bo Poulsen - 24/09-17 09:25

Teenageidol besøgte Danmark: Skrigende piger ventede i timevisTeenageidol besøgte Danmark: Skrigende piger ventede i timevis

Lørdag eftermiddag stod omkring 200 forventningsfulde teenagepiger i kø foran Magasin på Kongens Nytorv i København.

storybild

Den amerikanske supermodel Gigi Hadid besøger Danmark som kampagnemodel for Tommy Hilfiger. Foran Magasin på Kgs Nytorv vil der være rød løber, hvor hun taler med fans og lader sig fotografere sammen med dem. (Billede: Nils Meilvang)

De første havde ventet siden klokken 09.00 om morgenen for at få et glimt af deres store idol. Den amerikanske supermodel Gigi Hadid, som for en kort stund skulle drysse lidt stjernestøv over københavnerne. Hadid var på en smuttur i Danmark i forbindelse med lanceringen af sin nye tøjkollektion, som hun har lavet i samarbejde med Tommy Hilfiger.

Pigernes høje skrig væltede ind over hegnet som en tsunami, da hun efter en halv times forsinkelse steg ud af en limousine for enden af en lang blå løber. Den 22-årige Hadid, som er datter af den tidligere hollandske model Yolanda Hadid, tog sig god tid til at stoppe op for at tage billeder med de mange fremmødte fans, inden hun gik ind i Magasin. Her ventede der en næsten lige så stor mængde entusiastiske teenagere - hovedsageligt piger.

Gigi Hadid, der har det borgelige navn Jelena Noura Hadid, er ikke kun smuk. Hun er også meget naturlig og sød. Sådan lyder det hvert fald fra flere af hendes teenagefans, som BTs udsendte fik talt med. Hun blev sågår udråbt til at være den flotteste model af alle af sine fans. En slags idoldyrkelse, som Hadids popstjernekæreste Zayn Malik må kende alt til fra sin tid i det ekstremt populære boyband 'One Direction'.

100 heldige teenagere fik lov til at hilse kortvarigt på deres store idol, som også er kendt fra realityprogrammet 'The Real Housewives of Beverly Hills', hvor moderen er en af hovedpersonerne. Og Gigi Hadid har især de yngre generationer i sin hule hånd. Hun har omkring 46,5 millioner følgere på de sociale medier Facebook, Twitter og Instagram, som elsker at følge med i topmodellens private liv og arbejde.

Den 179 centimeter høje skønhed er født og opvokset op i Los Angeles i USA sammen med sine forældre og to søskende Bella og Anwar Hadid. Gigi Hadid fik sin afgangseksamen fra Malibu High School i 2013. I skoletiden var hun anfører på volleyballholdet, og eftersigende kunne hun også have jagtet en professionel karriere. Men modelarbejdet faldt mere i hendes smag, har hun tidligere sagt til ungdomsmagasinet Teen Vogue.

Den unge model har forsøgt sig med en videregående uddannelse. Her studerede hun kriminalpsykologi, men stoppede relativt hurtigt, fordi hun ville give modelkarrieren et ordentligt forsøg.

Hun underskrev sin første kontrakt med modelbureauet IMG Models samme år, som hun stoppede i high school. Bureauet har blandt andet haft store navne som Gisele Bündchen og Kate Moss ansat. De har også danske Freja Beha Erichsen ansat. I 2016 vandt Hadid foran søsteren Bella og sin bedste veninde Kendall Jenner titlen som Årets Internationale Model ved Fashion Awards, som blev uddelt i London.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Zidane ydmyger stortalent på 29...
bt.dk
Forurenet med mus: Nu tilbagekaldes...
bt.dk
Kan du genkende reality-deltageren?...
bt.dk
Husmor levede hemmeligt dobbeltliv,...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx