Af Mads Brandsen - 13/03-18 07:41

Kendt radioværts surpriseparty endte smertefuldt: Nu skal han under knivenKendt radioværts surpriseparty endte smertefuldt: Nu skal han under kniven

En festlig aften fik lørdag en kedelig afslutning for radiovært og DJ Dan Rachlin.

storybild

(Billede: Camilla Rønde)

Dan Rachlins hustru, Charlotte, havde forberedt et brag af et surpriseparty for gemalen - en lidt forsinket 54 års-fødselsdag, hvor venner og familie fra nær og fjern hyldede ham. En helt uforglemmelig aften, kan man forstå på et opslag, som Dan Rachlin har lagt på Facebook.

»Jeg er rystet endnu her over 12 timer efter. Rystet og ydmyg, for jeg fortjener slet ikke så meget opmærksomhed og kærlige ord,« skriver han.

Men desværre også uforglemmelig på grund af afslutningen på festen, der fandt sted i Frederiksberg Hallerne.

»Jeg afsluttede natten med at falde virkelig, virkelig hårdt på en trappe og fortovet, og ligger nu, og kan knap og nap bevæge mig. Men bevæget, det er jeg! Tak,« lyder det fra den normalt så muntre radiostemme, der måtte en tur på hospitalet efter en aften, der var ret så våd.

Søndag eftermiddag er Dan Rachlin hjemme igen fra Hillerød Hospital. Med krykker og en skinne på benet.

»Jeg har revet en quadriceps-sene over og kan ikke løfte mit venstre ben. Jeg føler mig lidt som en gammel idiot. Man bliver så irriteret på sig selv. Jeg kunne jo lige så godt have slået hovedet,« siger han, der er ærgerlig over den dramatiske afslutning på en aften, der var »så fuld af kærlighed«.

»Hele festen var lidt som en bombe, der var sprunget. Det meste af aftenen var jeg fuldstændig i chok. Jeg synes ikke rigtig, jeg havde fortjent det,« siger han, som troede, han skulle spille til en 40 års-fødselsdag.

»Min smertetærskel er forholdsvist høj. Men hold nu kæft, hvor kunne jeg mærke, at den var helt gal, da jeg ramte fliserne,« siger radioværten, der nu er fri for smerter.

»Jeg har fået lidt morfin. Det kan jeg kun anbefale til alle på sådan en søndag.«

Først senere på ugen skal han opereres. I mellemtiden skal han lige nå et DJ-job til en firmafest i Aarhus.

»Jeg kommer til at stå usædvanligt stille bag pulten. Men jeg er et sindssygt pligtopfyldende menneske, så jeg plejer at sige, at jeg kommer, med mindre jeg er død,« siger Dan Rachlin.

Og det er den tidligere radiovært heldigvis ikke.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Mourinho fik kritik for Champions...
bt.dk
Det så du ikke på tv:...
bt.dk
Kvinde død i trafikulykke
bt.dk
Eriksen om sammenligning med Michael...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx