Af David Andersen - 29/03-18 12:11

Alle så hende som en joke: Nu har hun solgt 500.000 singlerAlle så hende som en joke: Nu har hun solgt 500.000 singler

15-årige Danielle Bregoli blev kendt som 'Catch me outside'-pigen efter en optræden hos Dr. Phil. Nu tjener hun millioner.

storybild

Hun startede som en omvandrende joke, men nu er det 15-årige Danielle Bregoli, der griner hele vejen i banken.

Hendes eventyr startede i studiet hos Dr. Phil i 2016, hvor hendes mor klagede sin nød over den unge kvindes dårlige opførsel. Her var Bregoli tydeligvis uden for pædagogisk rækkevidde, og kastede eder og forbandelser efter moren, Dr. Phil og publikum.

Hun fik blandt andet udbasuneret sin senere catchphrase 'Catch me outside - how 'bout that?'.

Teenageren blev efterfølgende et meme, og den massive interesse for hende fik hendes sociale profiler til at eksplodere, samtidig med at hun landede en pladekontrakt, der rygtes at have indbragt hende et forskud på intet mindre end en million dollars.

En meget overraskende udvikling, og nu viser det sig, måske endnu mere overraskende, at hun tilsyneladende har været alle pengene værd.

Hendes single 'Hi Bich' har nemlig ikke blot fået rimelige anmeldelser, den har også opnået et guldsalg på svimlende 500.000 eksemplarer. Tallet er en blanding af streams og reele salg.

Samtidig er hun den yngste kvindelige rapper nogensinde, som har opnået at komme på Billboard Hot 100, oplyser TMZ og DailyDot.

Det eksplosive salg menes ikke mindst at skyldes hendes massive antal følgere på sociale medier, hvailket bl.a. tæller 12,6 millioner på Instagram og 3,8 millioner abonnenter på YouTube.

Se videoen til 'Hi Bich' herunder, og deltag i afstemningen: Laver hun god musik?

Danielle Bregoli går under kunstnernavnet Bhad Bhabie, og er efter sin berømmelse ikke blevet mere stille og rolig. Hun har endda formået at lægge sig ud med reality-dronningen Kim Kardashian. Der er helt klart et talent for drama i pigen. Men er der også et musisk talent?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Brøndby-profil: 'Det har jeg aldrig...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Topforhandler skælder ud: Endnu et...
bt.dk
Godt nyt til danske VM-fans: Nu kan...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx