Af - 05/08-14 11:46

Skal du med i Paradise Hotel? Her er fordele og ulemperSkal du med i Paradise Hotel? Her er fordele og ulemper

Der er både positive og negative ting ved at deltage i Paradise Hotel. Se om sidste sæsons store profiler vil anbefale dig at deltage i programmet.

storybild

Har du overvejet at melde dig til næste sæson af Paradise Hotel? Så læs lige med her først. (Billede: TV3/Pressefoto)

Midt i august lukker TV3 og produktionsselskabet Mastiff for castingen til 11. sæson af Paradise Hotel. Da forventes flere end 2.000 unge mennesker at have ansøgt om en plads på det luksuriøse mexicanske hotel. Vi har spurgt nogle af de største profiler fra årets sæson om fordele og ulemper ved at tilmelde sig programmet.

Hvad har været det bedste ved at være med i Paradise Hotel?

Malte Castro: - Det bedste har helt klart været, at jeg har lært en masse om mig selv på sindssygt mange punkter rent personligt. Jeg har blandt andet lært at læse folk og ikke at være så bange for udfordringer. Udover det har jeg mødt en masse fantastiske mennesker, fundet mit livs kærlighed i Nadia og fået en oplevelse for livet.

Malene Overgaard: - Det bedste er klart at prøve at være med i 'spillet'. Det er sygt hårdt, svært og krævende og man får virkelig sat sig selv på prøve. Man bliver placeret på et hotel, hvor man ikke kender nogen, og man ved ikke, hvem man kan stole på eller hvem der vil stikke en i ryggen. Min hjerne kørte på højtryk og slappede ikke af ét eneste sekund, desværre. Man glemmer at nyde, at man er på et af verdens flotteste hoteller. Jeg vil også fremhæve oplevelsen af at leve i luksus på det her kæmpe hotel, varmen, bagom Paradise, Mexico og fantastiske mennesker.

Kasper Birch: - Min deltagelse i Paradise Hotel har været en fantastisk oplevelse, som jeg bestemt ikke vil have undværet. Jeg har mødt en masse spændende personligheder og fået en rejse, som ikke kan kan købes for penge. Jeg har samtidig lært utroligt meget om mig selv, og jeg må indrømme, at jeg er overrasket over nogle af mine reaktioner, men du ved ikke på forhånd, hvordan du vil reagere, når du bliver sat i ekstreme situationer, som du aldrig ville møde herhjemme i trygge rammer, hvor du ikke behøver frygte at "miste" mennesker, du holder af eller selv at ryge ud. Men det bedste ved Paradise Hotel var at leve i en "falsk" verden, hvor arbejde, penge og kontakt med omverden ikke fandtes og opleve, hvor meget tættere vi kom på hinanden, når man lever inden for de rammer, som produktionen har sat.

Sandy Esko: - Det bedste var oplevelsen. Der er flere aspekter i det, det er både det taktiske spil, venskaberne, at se hvordan man laver tv, at blive genkendt. Det hele!

Vandt Paradise Hotel og tog r.... på sin partner
Vandt Paradise Hotel og tog r.... på sin partner

Det ser du ikke på tv: Malene punkterer lungen og brækker håndleddet
Det ser du ikke på tv: Malene punkterer lungen og brækker håndleddet

Hvad har været det værste ved at være med i Paradise Hotel?

Malene Overgaard: - Det værste har helt klart været, at på grund grund af spillet syntes jeg ikke, at jeg fik lov at være mig selv under opholdet, fordi man hele tiden tænkte over, hvad man sagde, hvor man gik, hvem man snakkede med og så videre. Man havde konstant en facade på, og jeg ville ønske, at jeg havde fået vist Danmark, hvem jeg virkelig er. Udover det er der også en del, der ser ret negativt på en bagefter, fordi man har deltaget i Paradise Hotel.

Kasper Birch:
- Jeg har oplevet meget få negative ting ved at have deltaget i Paradise Hotel. Perioden fra jeg kom hjem til programmet blev sendt var lidt anspændt. Jeg var bange for, hvordan det ville være at se alle de situationer, som jeg helst bare ville glemme. Det er heller ikke fedt, at man skal se sig selv græde eller tabe en konkurrence, imens ens venner, familie og resten af Danmark kigger med. Falske profiler på diverse sociale medier har også irriteret mig meget.

Sandy Esko: - Den er svær at svare på, for jeg har ikke rigtig oplevet noget negativt, som har haft stor betydning for mig. Men man skal helt sikkert være stærk for at tåle de fordomme, man vil møde i lang tid efter. Men man vælger jo selv, hvor meget man vil lade sig gå på af det.

Malte Castro: - Jeg synes ikke rigtig, der har været noget slemt ved at have været med. Selvfølgelig er der alle fordommene, som nogle folk har haft, men jeg har egentlig været god til at ignorere dem, og fokusere på de mennesker som følger mig, og som har støttet mig hele vejen igennem.

Paradise-brødre åbner bar i København
Paradise-brødre åbner bar i København

Kritik af Paradise Hotel: Kedelig sæson og tynd finale
Kritik af Paradise Hotel: Kedelig sæson og tynd finale

Vil du anbefale unge mennesker at deltage i programmet?

Sandy Esko: - Hvis man har siddet bag skærmen og undret sig over, hvordan det ville være at deltage i Paradise Hotel og synes, at det kunne være sjovt at prøve, så vil jeg helt sikkert anbefale det. Man skal dog være forberedt på, at det kan være hårdt inde på hotellet, og man skal ikke gøre ting, som man ikke kan stå inde for, når man kommer hjem. Men oplevelsen, synes jeg, er det hele værd.

Kasper Birch: - Jeg vil kun anbefale at deltage i Paradise Hotel, hvis man tager derned for selve oplevelsen. De, der kun tager derned for at vinde eller blive hurtigt kendt, kan blive skuffede. I mine øjne er det lige dele held og forstand at vinde. Jeg kan ikke anbefale at melde sig til Paradise Hotel, hvis man ikke kan se sig selv i spejlet og stå ved de ting, man siger og gør. Også når man er fuld.

Malene Overgaard: - Jeg mener, at det er op til den enkelte, om man skal tilmelde sig Paradise. Det er helt sikkert en mega fed oplevelse, virkelig! Men samtidig er der både positive og negative ting. Jeg fortryder ikke, det er en oplevelse ikke alle unge får, så grib chancen, hvis du får den.

Malte Castro: - Jeg vil helt klart anbefale folk at tage afsted, hvis de er et sted i livet, hvor de har brug for en oplevelse, der siger spar fem. Så længe man er sig selv hele vejen igennem, vil man uden tvivl få en oplevelse, man aldrig nogensinde vil glemme samt en masse venskaber.

Hvis du kunne tænke dig at deltage i Paradise Hotel kan du søge om en plads i programmet her.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Peter Madsen læste om Amagermanden...
bt.dk
Medina tiltalt for kokainkørsel: Blev...
bt.dk
Hængte ombejlet fodboldstjerne ud: Nu...
bt.dk
Far til 14-årig pige i koma: 'Gid det...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx