Af Webstud/JP - 29/11-17 19:48

Brystbombe sender falsk pels til Kim K: Her er årsagenBrystbombe sender falsk pels til Kim K: Her er årsagen

Model, skuespiller og dyrerettighedsforkæmper Pamela Anderson har sendt en falsk pels til Kim Kardashian West for få hende til at droppe de ægte pelse.

storybild

Kim Kardashian i en af sine pelse. (Billede: Instagram/kimkardashian )

Den 50-årige Baywatch-stjerne Pamela Anderson har sendt en falsk pels til Kim Kardashian ledsaget af et brev, der opfordrer den 37-årige superstjerne til at droppe ægte pelse.

Det skriver Pagesix. 

»Mens vi alle tænker over vores nytårsforsæt, vil du så ikke overveje at lave et meningsfyldt et og stoppe med at gå med pels? Du ville sætte et trendy, empatisk eksempel«, skriver Anderson i brevet, som fulgte med pelsen.

Pamela Anderson, der længe været en passioneret dyrerettighedsforkæmper, har fået den orange pels specialavet hos 'Only Me Eco Fur', som hun har et samarbejde med.

Den pels, Pamela Anderson har sendt til Kim Kardashian.

Kim Kardashian er ofte blevet fotograferet i overdådige pelse, men Pamela Anderson mener, at ægte pelse er meget skidt for dyrenes velfærd.

Det er hun ikke ene om. En række af de største modehuse har allerede droppet ægte pelse helt. Blandt dem er mærker som Ralph Lauren, Armani og senest Gucci, der i efteråret annoncerede, at man ville droppe ægte pelse, fordi den ægte vare er 'forældet'.

»Kim, jeg ved, at dine unge fans ville beundre dig og dit brand endnu mere, hvis du droppede pels«, skriver Anderson i brevet til Kardashian.

Brevet slutter dog på varm note: »Jeg håber dig og din familie får en vidunderlig juleferie«, afslutter Anderson.

Kim Kardashian har endnu ikke reageret på brevet og pelsen.

Læs hele Pamela Andersons brev til Kim K her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Efter intensive forhandlinger:...
bt.dk
Dagens horoskop: Det siger stjernerne...
bt.dk
Ekspert slår alarm: 'Det her er den...
bt.dk
Thomas Frank arbejder for FCM-boss:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx