Af - 20/11-16 20:55

Leonardo DiCaprios bror taler for første gang ud om deres dystre forholdLeonardo DiCaprios bror taler for første gang ud om deres dystre forhold

Leonardo DiCaprios bedste ven var engang hans halvbror Adam Ferrar. I dag har de ikke set hinanden i flere år.

Bildstrecke im Grossformat »

Der er næppe mange, der er klar over det, men Leonardo DiCaprio har faktisk en halvbror, der også har forsøgt sig i filmbranchen.

45-årige Adam Ferrar har dog langtfra opnået samme succes som sin oscar-vindende lillebror, som lever i sus og dus med flere millionboliger rundt omkring i verden og endda sin egen ø ved Belize. Ferrar bor i et faldefærdigt hus i en forstad til Los Angeles.

GALLERI: Så luksus bor Leonardo DiCaprio
GALLERI: Så luksus bor Leonardo DiCaprio

Her har Daily Mail mødt ham til en snak om livet i skyggen af Leonardo DiCaprio, som han ikke har set i flere år.

- Vi var engang så tætte. Jeg elskede ham, og det gør jeg stadig. Men vi har ikke snakket sammen i et par år. Sidst, jeg så Leo, var til hans fødselsdagsfest for et par år siden, fortæller Adam Ferrar og fortsætter:

- Leo var glad for at se mig, og han gav mig et kram. Men når jeg prøver at ringe til ham, svarer han ikke. Han har et helt hold omkring sig i dag, og det er umuligt at komme igennem til ham.

Adam Ferrar og Leonardo DiCaprio voksede op sammen i Los Angeles, og de var altid tætte som børn. De er ikke genetisk relateret - Ferrars mor Peggy fandt sammen med Leos far George, da begge drenge var små - men de to drenge havde ‘et bånd, der var tykkere end blod’, som Adam selv formulerer det.

Og det var faktisk også Adam, der inspirerede Leo til at gå ind i filmbranchen. Som barn havde han nogle små roller i reklamer og tv-serier, og da Leo så, hvad hans bror lavede, ville han gøre det samme.

- Leo begyndte at spille skuespil, da han var omkring 9 eller 10 år, og han begyndte med en reklame for legetøj. Det førte til andre job, og selv om han ikke var en succes lige med det samme, blev han ved - for alternativet var at lave lektier, fortæller Adam Ferrar.

Her er Leonardo DiCaprios næste store filmrolle
Her er Leonardo DiCaprios næste store filmrolle

Og Leo overhalede hurtigt sin bror indenom. Han fik sin første rigtige rolle i tv-serien ‘Growing Pains’ som 16-årig, hvorefter han blev castet sammen med Robert De Niro i filmen ‘This Boy’s Life’. Men det egentlige gennembrud fik han i 1997 med ‘Titanic’, som blev en af de mest succesfulde film i historien.

- Leo var faktisk overbevist om, at han havde begået en kæmpe fejl med Titanic. Han var sikker på, det ville blive et kæmpe flop. Men så blev han den største stjerne i verden, fortæller Adam Ferrar.

Succesen førte til, at Adam blev en slags ‘bodyguard’ for sin bror - samt en central del af Leos faste slæng, der dengang bestod af Toby Maguire, Ben Affleck og Mark Wahlberg. Sidstnævnte lavede senere tv-serien ‘Entourage’ baseret på det vilde liv, de levede.

Men de konstante tilbud af ‘gratis damer og gratis kokain’ kunne Adam ikke stå for, og han udviklede et decideret misbrug - noget, Leo så ned på. Kokainmisbruget førte til et heroinmisbrug, og langsomt begyndte de engang så tætte brødre at vokse fra hinanden.

Leonardo har datet ni supermodeller før Nina Agdal: Se den sexede liste
Leonardo har datet ni supermodeller før Nina Agdal: Se den sexede liste

- Jeg blev anholdt fem-seks gange for småtyverier fra supermarkeder, fordi jeg prøvede at få råd til et halvt gram heroin om dagen. Leo og jeg skændtes aldrig - men han begyndte at hænge ud med folk, der ikke ville se mig. Han var den største stjerne i verden, og så var der mig - helt væk på stoffer. Jeg blev langsomt lukket ud af hans verden, fortæller Adam.

Han endte med at ryge i fængsel, før han endelig blev clean i 2013. Men forholdet til Leo er aldrig blevet det samme igen. Og derfor taler han nu for første gang ud om forholdet til hans berømte bror, som han håber at genskabe.

Dels fordi, han savner sin bror - og dels fordi han savner sin 10-årige datter Normandie, som myndighederne tog fra ham og konen Charity for to år siden. Hun bor i dag med Adams mor og Leonardos far.

- Jeg indrømmer mine fejl, men Charity og jeg har ikke set vores datter i to år. Vi vil bare gerne have, at Normandie kender sine forældre. I denne by betyder DiCaprio-navnet og penge meget. Min mor brugte Leos navn i retten, og jeg er sikker på, det gav indflydelse på dommeren. Jeg vil ikke have noget fra min bror, men jeg er den eneste bror, han har. Jeg vil bare have ham i mit liv - og jeg vil gerne se min datter, siger Adam Ferrar.

Tidligere bodyguard afslører: Derfor er Kanye verdens største diva
Tidligere bodyguard afslører: Derfor er Kanye verdens største diva

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Engelske medier hylder vilde Eriksen:...
bt.dk
Slut med NemID-kortet: Nu kommer der...
bt.dk
Sofie Linde: Sådan er Joakim som far
bt.dk
Skal du vælge den dyre bilvask i...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx