Af Amalie Abildgaard - 30/10-17 11:11

Folk raser over Hollywood-stjerne efter pinligt tv-interviewFolk raser over Hollywood-stjerne efter pinligt tv-interview

Adam Sandler er kommet i stormvejr på Twitter, efter han tog skuespillerinden Claire Foy på låret under det britiske talkshow The Graham Norton. Det skriver The Sun.

storybild

Adam Sandler. (Billede: TOLGA AKMEN)

Under talkshowet lægger den 51-årige skuespiller sin hånd på den 18 år yngre Claire Foy, som ser alt andet end begejstret ud for berøringen.

Flere brugere på det sociale medie Twitter undrer sig over, hvordan Hollywood-stjernen kan få sig selv til det, særligt i kølvandet på den såkaldte MeToo-bevægelse.

'Adam Sandler har ikke situationsfornemmelse overfor Emma Thompson og Claire Foy. Lad være med at røre,' skriver en Twitter-bruger, der har filmet sekvensen fra talkshowet.

'Claire Foy, der fjerner Adam Sandlers hånd fra låret, er det perfekte 'lad være med at røre mig'-move,' skriver en anden Twitter-bruger ved navn Gwyneth Jane.

Dog har Claire Foy selv udtalt sig, at Adam Sandler ikke gjorde noget, der var i strid med loven.

I en skriftlig udtalelse til New York Post, skriver Claire Foys talskvinde:

'Vi tror ikke, at der lå nogle intentioner bag Adams gestus, og Claire har ikke været fornærmet,' skriver talskvinden til mediet.

De anklagende reaktioner mod Adam Sandlers berøring, kommer i kølvandet på MeToo-bevægelsen, der i den seneste tid har fyldt meget i medierne.

Her er det blevet afsløret, at Hollywood-produceren Harvey Weinstein er anklaget for at have forgrebet sig seksuelt på adskillige kvinder mod deres vilje i løbet af en periode på flere år.

En af kvinderne, der er stået frem og har fortalt, at hun er blevet voldtaget af Harvey Weinstein, er skuespillerinden Rose McGowan, som Alyssa Milano spillede sammen med i serien 'Heksene fra Warren Manor'.

Flere andre kvinder er stået frem i sagen og har fortalt, hvordan han har krænket dem, hvilket i sidste uge førte til, at han blev smidt ud af sit eget firma af bestyrelsen.

Han er desuden blevet ekskluderet fra Oscar-komiteen, og så har hans kone ifølge CNN forladt ham oven på afsløringerne.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Isabella sad fanget i klasselokale...
bt.dk
Tidligere spindoktor med...
bt.dk
Gravid politiker sender Nye...
bt.dk
Så er det afgjort: Vinder guld for...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx