Af - 14/04-16 17:49

Khloe Kardashian indrømmer at stå bag frække tweets fra KimKhloe Kardashian indrømmer at stå bag frække tweets fra Kim

Kim Kardashians nøgenbillede vakte røre på Twitter, og da den 35-årige model svarede skarpt igen, opstod rygter om Kanye var manden bag - det viste sig at være søster Khloe.

Bildstrecke im Grossformat »

Vi kender efterhånden historien om Kim Kardashians nøgenbillede, der skabte ramaskrig i Hollywood, og Kims efterfølgende bitch-flip. Det er siden blevet rygtet, at det var Kanye som svarede på vegne af Kim:


Kim Kardashian afslører: Her er det mærkeligste sted, jeg har knaldet
Kim Kardashian afslører: Her er det mærkeligste sted, jeg har knaldet

Journalist og tv-vært Piers Morgan troede ikke på at Kim kunne finde på at opføre sig så flabet, og tweetede:


Kardashian afslører orgasme-hemmelighed
Kardashian afslører orgasme-hemmelighed

Mange ville nok havde taget det som en kompliment, men Kim blev fornærmet over at folk troede hendes twitter-bruger var hacket. 'Jeg er altså også sjov' mente hun:


Selvom Kim Kardashian forsøgte at forsvare sin mand og søster, og sin egen humor, har Khloe nu offentliggjort, at hun faktisk var Kims medsammensvorne. Kims søster havde angiveligt forfattet tweetet mod Chloe Moretz, hvor hun opfordrede Twitter til at velkomme skuespilleren 'siden ingen ved hvem hun er'.

Se billedet: Mascha Vang uploader nøgen-selfie på Snapchat
Se billedet: Mascha Vang uploader nøgen-selfie på Snapchat

Det var i det nye talk-show Kocktails with Khloe at Kims søster indrømmede sin deltagelse i twitter-diskussionen, skriver Independent. Her blev hun spurgt til, om Kanye var arkitekten bag de grove modsvar, hvor hun svarede "Jeg sad og snakkede med hende, og havde sandsynligvis ikke den bedste indflydelse".

Se Khloes vilde vægttab i toppen af artiklen.

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx