Af - 15/04-17 11:21

Blev mor som 50-årig: Nu viser Michael Jacksons søster babyen fremBlev mor som 50-årig: Nu viser Michael Jacksons søster babyen frem

Den amerikanske sangerinde Janet Jackson har værnet meget som sit privatliv og sin lille søn, efter han kom til verden i begyndelsen af året.

Bildstrecke im Grossformat »

Den amerikanske sangerinde Janet Jackson har værnet meget som sit privatliv og sin lille søn, efter han kom til verden i begyndelsen af året. Men nu viser hun for første gang et billede af ham.

Det gjorde hun fredag, skriver Eonline.

Den 50-årige sangerinde blev mor for første gang den 3. januar 2017. Sønnen kom til verdenen ved en uproblematisk fødsel.

Til billedet, som den stolte mor har lagt op på samtlige af sine sociale medier, skriver hun:

’Min baby og mig efter en lur’.

På billedet kysser Janet Jackson sin søn på panden, mens sønnen ser en anelse træt ud. Sangerinden har valgt at værne meget som sit privatliv og sin søn, og derfor er det ikke meget, offentligheden har set til den lille dreng - indtil nu.

Alligevel har kilder tæt på Janet Jackson ifølge Eonline kommenteret, hvordan hun klarer det som mor.

»Janet får sin styrke tilbage og føler sig tilpas. Hun har meget hælp omkring sig, og det har lettet stresset. Hun føler sig så heldig, at alt er gået godt og, at hendes søn er ved godt helbred,« havde en kilde sagt.

Billedet er lagt ud på de sociale medier blot en uges tid efter, at Janet Jackson gjorde det klart for offentligheden, at hun var blevet separeret fra forretningsmanden Wissam Al Mana, der også er den lille drengs far, efter et fem års ægteskab.

I 2016 var Janet Jackson meget hemmelighedsfuld om sin graviditet, og offentligheden fik først sent at vide, at hun ventede et barn. Da det blev offentliggjort, at hun var gravid, blev det samtidig gjort klart, at hun valgte at udskyde sin turné 'Unbreakable'.

Janet Jackson har udgivet flere end 10 albums, hvor albummet 'Janet' fra 1993 slog hende fast som et sexsymbol i popkulturen. Samme album var også den første udgivelse, hun lavede hos pladeselskabet Virgin Records. Samme pladeselskab gjorde hende til en af de bedst betalte musikere i verden.

Den 50-årige mor har i årenes løb også medvirket i flere film, hvor 'Nutty Professor II', 'Why Did I Get Married Too' og 'Poetic Justice' måske er de mest kendte.

Ved siden at det har Janet Jackson, der er søster til den afdøde popsanger Michael Jackson, modtaget flere priser for sit velgørende arbejde.

LÆS OGSÅ: Popstjerne har født sit første barn i en alder af 50

LÆS OGSÅ: Er Janet Jackson blevet muslim? Se hende med tørklæde her

LÆS OGSÅ: Nu er det officielt: 50-årig popdronning er gravid

Andre læser lige nu

Hvad tænker du..?
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx