Af Kristian Dam Nygaard - 04/12-17 19:20

Se listen: Lukas Forchhammer er ikke længere verdens værst klædte mandSe listen: Lukas Forchhammer er ikke længere verdens værst klædte mand

Han må se sig slået af en særdeles kendt skuespiller, der åbenbart heller ikke ved nogetsomhelst om mode.

storybild

Lukas Graham (Billede: ANDREW KELLY)

Har Lukas Forchhammer fået god stil, eller har modeverdenen bare glemt ham?

Uanset hvad er frontmanden i Lukas Graham i hvert fald ikke længere verdens værst klædte mand.

Det britiske herremagasin GQ Magazine kårer hvert år verdens bedst og værst klædte mænd. Sidste år indtog en undertrøje-bærende Lukas Forchhammer førstepladsen på den negative liste, men i år er han helt ude af top ti.

I stedet har GQ's modepanel, der blandt andet består af modecheferne Giorgio Armani, Tommy Hilfiger, Paul Smith, musikerne Travis Scott og Frank Ocean og selveste prins Charles, valgt at kåre den 30-årige 'Game of Thrones'-stjerne Kit Harington som årets værst klædte mand.

'Kongen af norden', der iført pelsjakker og kronisk lidende ansigt ellers får kvindehjerter til at smelte over hele verden, når drager og snezombier bekæmpes i den bedste sendetid, falder ikke i modebranchens smag. Og derfor indtager han den ærgerlige førsteplads foran navne som sangeren Morrissey og den svenske YouTube-stjerne PewDiePie.

På den positive liste over verdens bedst klædte mænd, finder vi på førstepladsen den 35-årige engelske skuespiller Matt Smith, der for tiden er højaktuel i tv-serien 'The Crown', men som nok bedst er kendt for sin rolle som Doktor Who i serien af samme navn.

Panelets begrundelse for de forskellige valg er endnu ikke offentliggjort. Magasinet med den fulde liste udkommer i GQ Magazines Januar/februar-udgave med den britiske politiker Jeremy Corbin på forsiden.

Og Lukas Forchhammer? Den nu knap så dårligt klædte forsanger er for tiden i Hollywood for at arbejde på det næste Lukas Graham-album. De har endnu ikke sat en udgivelsesdato på musikken, men da de er booket til Grøn Koncert til næste sommer, må de forventes at have noget klar inden da.

GQ's liste over verdens værst klædte mænd:

Kit Harington. (Billede: MIKE BLAKE)

1. Kit Harington2. Paul Merton3. Shmee1504. Jacob Rees-Mogg, engelsk konservativ politiker5. Morrissey6. PewDiePie7. Louis Theroux8. Marshmello9. Elon Musk10. Joe Wicks

GQ's liste over verdens bedst klædte mænd:

Matt Smith. (Billede: LOIC VENANCE)

1. Matt Smith2. A$AP Rocky3. Jeff Goldblum4. Harry Styles5. Andrew Garfield6. Skepta7. Riz Ahmed8. Ryan Reynolds9. Brooklyn Beckham10. Alessandro Micheled

Har du fået hørt ugens nye afsnit af BTMX' podcasten 'Vi elsker clickbait'? Download den gratis i iTunes eller lyt med her:

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

En af verdens bedste fodboldspillere...
bt.dk
Politiet: Død person fundet i bil med...
bt.dk
Hovedvej flyder med gylle: 'Der...
bt.dk
Flere biler i voldsomt trafikuheld:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx