Af - 19/01-17 10:12

Medie: Peter Birch vender tilbage til skærmen med dette programMedie: Peter Birch vender tilbage til skærmen med dette program

Han arbejder til dagligt som låsesmed og har haft en pause fra tv-skærmen. Nu er han tilbage i et af tv's klassiske datingprogrammer.

Bildstrecke im Grossformat »
Vi kender ham bedst fra sin deltagelse i realityprogrammet 'Paradise Hotel', hvor han scorede en masse damer. En af dem var Amalie Szigethy, og de to blev efterfølgende kærester. Pengepræmien delte han med paradisoen Cecilie, som han vandt med og bestod troskabstesten med. Her er billedet fra dengang, Peter Birch medvirkede i realityprogrammet i 2010, sæson seks. I 2010 blomstrede kærligheden mellem Peter og Amalie, og seerne kunne følge med på skærmen. Det hele blev sendt i programmet 'Paradise Hotel', et program de begge medvirkede i. Men Amalie røg relativt tidligt ud af programmet, og imens kyssede og knaldede Peter med tre andre deltagere. Lige indtil Amalie kom ind i programmet igen. Da Peter og Amalie var færdige med optagelserne til 'Paradise Hotel' i Mexico, fortsatte de deres flirt i Danmark. Det kunne man se i første sæson af Amalies program, 'Amalies verden'. I slutningen af sæsonen finder de to officielt sammen, og i de to sidste sæsoner, følger man de tos dramatiske kærlighedsliv. Amalie og Peter var sammen fra de deltog i 'Paradise Hotel' 2010, til de stoppede forholdet i slutningen af 2012. Det var langt fra et problemfrit forhold de to havde til hinanden. Mellem anden og tredje sæson af programmet slog de to op med hinanden, for senere at komme sammen igen. Medierne har før skrevet om, at Peter og Amalies mor ikke kom så godt ud af det med hinanden. Men den største grund til, at de to realitydeltagere havde knas i forholdet kan du læse ved at klikke videre til næste billede. I midten af den periode Amalie og Peter var kærester, anklagede Amalie Peter for vold. Hun stod frem på tv og fortalte om overgrebet, men trak siden sin udtalelse tilbage - også i retten. Her ses de to på vej til retten. I 2012 blev Peter Birch idømt 40 dages fængsel for at have taget kvælertag på Amalie. Peter Birch har åbnet champagnen, og det er der en helt særlig grund til. Klik videre til næste billede for at få svaret. Han fik nemlig fjernet fodlængden efter flere uger med den sorte dims om benet. Kasper medvirkede ligesom sin storebror i 'Paradise Hotel' - blot i en senere sæson. Det gik dog ikke Kasper lige så godt som storebroren. Kasper røg ud af programmet forholdsvist tidligt, mens storebror vandt sin sæson. Peter brugte noget af sin pengepræmie fra 'Paradise Hotel' på at investere i en sandwichbar. Ja så skal du bare låse dig ude. I dag er Peter nemlig låsesmed. Læs mere ved at klikke på linket. Inden Peter blev låsesmed og efter han åbnede - og lukkede - sin sandwichbar, forsøgte han sig som diskotekejer.

Peter Birch er kendt fra 'Paradise Hotel', hvor han mødte Amalie Szigethy, som han dannede par med i en periode.

Han scorede alle pigerne i 'Paradise Hotel' og vandt spillet. I 'Amalies verden' kunne man følge hans dramatiske kærlighedsliv med realitystjernen Amalie Szigethy, og senest har han hjulpet TV 3 med at finde nye deltagere til deres realityudsendelse i programmet 'Jagten På Det Nye Kuld'.

Navnet Peter Birch er bestemt ikke ukendt for inkarnerede realityseere.

Og nu får vi lov til at se charmetrolden i aktion på tv endnu en gang.

Like MX Kendte på Facebook og bliv opdateret med artikler om de kendte.

Realityportalen.dk skriver nemlig, at Peter har takket ja til at medvirke i sjette sæson af datingprogrammet 'Dagens mand' på TV 3. Optagelserne finder sted i disse dage, og senere i år viser TV 3 programmet.

Hverken Peter selv eller TV 3 ønsker dog at bekræfte eller kommentere på sagen.

Ulven Peter bliver selvstændig: Det skal han arbejde med
Ulven Peter bliver selvstændig: Det skal han arbejde med

Ulven Peter: Jeg forstår ikke, hvorfor Amalie fik barn med Mikkel
Ulven Peter: Jeg forstår ikke, hvorfor Amalie fik barn med Mikkel

Det vil ikke være første gang, en kendis sætter sine ben i scoreprogrammet. Sidste år var flere velkendte realitystjerner med i 'Dagens mand'– blandt andet paradisoen Sandy Esko samt Melissa Nielsen, der har medvirket i både 'Paradise Hotel' og i 'For lækker til love'.

Tidligere afslørede Realityportalen.dk, at også Numse Rasmus har været til casting til 'Dagens mand'. Han fik dog desværre ikke chancen for at komme videre på tv:

‘Ulven’ Peter vender tilbage til tv: Her er hans nye job
‘Ulven’ Peter vender tilbage til tv: Her er hans nye job

På billedet: Peter Birch og ekskæresten Amalie Szigethy.
Man kunne følge de to realitydeltagers dramatiske romance i de tre sæsoner af realityprogrammet 'Amalies verden'.

På billedet: Peter Birch og lillebror Kasper.
Kasper medvirkede ligesom sin storebror i 'Paradise Hotel' - blot i en senere sæson. Det gik dog ikke Kasper lige så godt som storebroren. Kasper røg ud af programmet forholdsvist tidligt, mens storebror vandt sin sæson.

LÆS OGSÅ: Amalie kysser med Jonatan Spang

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Michael Laudrup er vild med...
bt.dk
Kan du genkende dig selv, mand? Så...
bt.dk
Wozniacki mister førstepladsen efter...
bt.dk
Danmarks sejeste 11-årige? Tobias er...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx