Af - 09/12-16 17:05

Modern Family-stjerne slæbt i retten af sine ufødte børnModern Family-stjerne slæbt i retten af sine ufødte børn

Hendes tidligere forlovede vil have fingre i fostrene.

Bildstrecke im Grossformat »

Her ses Sofia Vergara sammen med sin nuværende husbond.

Sofia Vergara, der er kendt som den barmfagre colombianske hustru i tv-komedieserien Modern Family, er blevet genstand for for et søgsmål, der har to ufødte børn som forurettede.

Begrundelsen er, at de ufødte børn, der er blevet kaldt 'Emma' og 'Isabella' er blevet snydt for deres arv, fordi moren nægter at bringe dem til verden. Det er skuespillerindens eks-forlovede, der har bragt sagen for retten.

Det skriver Sky News.

En retssag slutter og en ny begynder. Den 41-årige forretningsmand Nick Loeb, der indtil 2014 dannede par med colombianske Sofia Vergara på 44, har fundet en ny måde, at trække sin tidligere forlovede igennem retssalen.

Her ses Nick Loeb og Sofia Vergara, mens de stadig dannede par i 2012.

Senest har han i staten Louisiana afleveret det papirarbejde, der er kimen til en sag imod skuespillerinden, der for tiden er en af de to bedst betalte skuespillerinder på tv i verden. Fra sommeren 2014 til sommeren 2015 tjente hun knap 200 millioner danske kroner for sin tid på skærmen i Modern Family.¨

Elsket TV-serie hyrer otte-årigt transkønnet barn
Elsket TV-serie hyrer otte-årigt transkønnet barn

Det er næppe en tilfældighed, at den nyligt anlagte retssag er blevet valgt af Nick Loeb til at finde sted i staten Louisiana, der er en såkaldt 'pro-life'-stat, der giver de samme rettigheder til ufødte børn, som mennesker, der allerede er blevet født.

De ufødte embryoner 'Isabella' og 'Emma' ligger for tiden nedfrosset på en fertilitetsklinik i staten Californien, og sådan skal det forsætter med at være, hvis det står til skuespillerinden, men det er ikke med forretningsmandens gode vilje.

- En kvinde er berettiget til at gennemføre en graviditet, selv om manden protesterer, siger han og forsætter:

'Modern Family'-stjerne snyder Instagram med numse-foto
'Modern Family'-stjerne snyder Instagram med numse-foto

- Bør en mand, der er villig til at påtage sig alt ansvaret for forældreskabet, ikke også være berettiget til at føre sine ufødte embryoner frem til en fødsel - på trods af kvindens protest?

Sofia Vergare blev i 2015 gift med skuespilleren Joe Manganiello, der blandt andet er kendt fra Magic Mike, hun insisterer på, at hun gør det rette ved at nægte at give sin tidligere forlovede retten over de befrugtede fostre.

- Kan du bebrejde mig, spørger hun ifølge Sky News og forsætter:

Vild mis: Netflix-stjerne viser sin nye tatovering
Vild mis: Netflix-stjerne viser sin nye tatovering

- Et barn, der bliver bragt til verden har brug for mere end en mor, det har brug for et kærligt forhold imellem forældrene.

Nick Loeb har tidligere underskrevet et dokument, hvor det er bestemt, at der ikke skal ske noget med fostrene, medmindre begge forældre er enige om det.

WOW: Modern Family-stjerne viser stolt bryster frem efter operation
WOW: Modern Family-stjerne viser stolt bryster frem efter operation

Vergaras tidligere forlovede sagsøgte efter parrets brud skuespillerinden, da det ikke stod klart beskrevet i kontrakten, hvad der skulle ske med de fostrene, hvis parret brød med med hinanden.


LÆS OGSÅ: Tog fejl af blond fan: Kan du genkende superstjernen?

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

LIGE NU: Kongeskibet hjælper med...
bt.dk
Voldsomt overfald: 23-årig kvinde...
bt.dk
Vennen ville besøge Schumacher: Fik...
bt.dk
Topforhandler i Forligsen: Vi er i en...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx