Af Niels Pedersen - 29/09-17 14:15

Efter seks måneders separation: Kendt dansk tv-par er blevet kærester igenEfter seks måneders separation: Kendt dansk tv-par er blevet kærester igen

Heidi Frederikke Sigdal og Anders Sigdal har genfundet kærligheden til hinanden.

storybild

Anders Sigdal Heidi Frederikke Rasmussen er blevet skilt. Her ses de i 2010. (Billede: Hanne Juul/allover)

For et halvt år siden meddelte det kendte sportsværtspar Heidi Frederikke Sigdal og Anders Sigdal, at de var gået fra hinanden og skulle skilles. Men nu har de fundet sammen igen.

Det skriver Heidi Frederikke Sigdal på Instagram.

'I dag er det fem år siden, jeg giftede mig med ham her. Og efter 6-7 måneder fra hinanden er jeg uendeligt glad for, at vi er sammen igen og også kan fejre vores femte bryllupsdag sammen. Og forhåbentlig mange mange flere,' skriver hun og flankerer den glædelige nyhed med en selfie af det smilende par.

Heidi Frederikke Sigdal og Anders Sigdal blev gift i 2012 og har to børn sammen. Forholdet gik itu i starten af 2017, men i en sms til BT bekræftede Heidi Frederikke Sigdal, at bruddet var en fælles beslutning, samt at de skiltes som bedste venner.

'Det er en hård og svær tid for os som familie og for vores børn. Og jeg håber, at I vil respektere, at jeg og vi ikke har mere at sige end det,' tilføjede hun.

Heldigvis skulle bruddet vise sig at være kortvarigt.

Heidi Frederikke Sigdal arbejder for tiden på Go' Morgen Danmark, hvor hun vikarierer for Louise Wolff. Tidligere har hun været i en årrække på TV 2, hvor hun dækkede sport.

Anders Sigdal er også en mangeårig sportsvært blandt andet hos TV 2. For tiden arbejder han for Unibet, hvor han blandt andet dækker golf og som pressechef for den danske Europatour-turnering i golf, 'Made in Denmark'.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Kendt modefirma beskylder dansk...
bt.dk
Tomas har fire børn med tre...
bt.dk
Overraskende opråb fra rigmand kendt...
bt.dk
Ny dildo har genial funktion:...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx