Af - 12/01-14 11:18

\"Jeg drømte om at kysse Batman, ikke Fatman"

Jennifer Lawrence var lidt skuffet over at se Christian Bale med mave og hentehår i 'American Hustle'.

storybild

Hverken Bradley Cooper eller Christian Bale lever helt op til deres lækkerhedspotentiale i 'American Hustle'. (Billede: Polfoto/AP)

Det var en drøm, der gik i opfyldelse for Jennifer Lawrence, da hun blev castet til 'American Hustle', hvor hun spiller over for Christian Bale. Den 23-årige Oscar-vinder spiller endda 'The Drak Knight'-skuespillerens kone – og dermed kunne hun se frem til at komme i særdeles nær nærkontakt med den flotte skuespiller.

Lawrence om Oscar-styrt: Derfor faldt jeg
Lawrence om Oscar-styrt: Derfor faldt jeg

Men, men, men … Det, som ingen havde fortalt J-Law, var, at Christian Bale i filmen spiller en kvabset haæv-mafioso med hentehår og tonede briller.

- Endelig får jeg lov til at snave med Christian Bale, og så er han totalt fed. Han er Fatman, ikke Batman, fortæller den skuffede skuespillerinde til Us Weekly.

Instruktøren bag 'American Hustle' mener dog, at den knap så skarpskårne Christian Bale stadig har taget på damerne – selv uden sixpack.

- Det vilde er, at Christian kan charmere kvinderne selv med hentehår og stor vom, fordi han har så meget selvsikkerhed og et stort hjerte, siger David O. Russell, der også arbejdede sammen med Christian Bale på 'The Fighter'.

Og mon ikke Jennifer Lawrence er godt tilfreds med, at hun sagde ja til at spille forsmået husmor i 'American Hustle', selv om hendes drømmemand ikke var helt så lækker, som han plejer? Filmen er nomineret til 14 Golden Globe-statuetter ved uddelingen i aften og er dermed topscorer sammen med kritiker-darlingen '12 Years a Slave'.

Slave-drama og disko-drøn ragede til sig
Slave-drama og disko-drøn ragede til sig

Jennifer Lawrence er nomineret i kategorien 'bedste kvindelige birolle'.

Har du læst disse?

Andre læser også

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Løkke i ny dobbeltrolle: Erhvervsfond...
bt.dk
UHH: Vender endnu en stor stjerne...
bt.dk
Vil undgå katastrofen: Magnussen og...
bt.dk
Verdens tredjestørste butik på vej...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx