Af - 25/01-17 07:24

Se billederne: Bieber sælger berømt paparazzi-Ferrari til vanvittig prisSe billederne: Bieber sælger berømt paparazzi-Ferrari til vanvittig pris

Popstjernen har solgt sin specialdesignede Ferrari på auktion.

Bildstrecke im Grossformat »

Han mangler formentlig ikke penge, men ikke desto mindre sikrede Justin Bieber sig i går en anseelig portion dollar, da han solgte sin brugte bil til en pris, der langt overstiger nyværdien.

Popstjernen havde besluttet sig for at skille sig af med en Ferrari 458 Italia, og derfor var han selv og bilen til stede ved Barrett Jackson-auktionen i Scottsdale i det vestlige USA.

Disneys nye Belle-dukke: Synes den ligner Justin Bieber
Disneys nye Belle-dukke: Synes den ligner Justin Bieber

Her lød hammerslaget på hele 435.000 dollar svarende til godt tre millioner kroner. Det er rundt regnet en million kroner mere, end hvad bilen kostede fra ny.

Prishoppet hænger dog ikke midst sammen med, at Ferrarien næsten ikke var til at genkende fra sit oprindelige udseende efter, at det berømte West Coast Customs havde haft fat i den. Særligt en isblå lakering gør bilen helt unik på vejene, og det betyder naturligvis en øget interesse fra mange velhavere.

Desuden gør det formentlig heller ikke noget negativt for prisen, at den tidligere ejermand er den 22-årige berømthed.

Nyt tøj fra Justin Bieber
Nyt tøj fra Justin Bieber

Og bilen har da også en ganske særlig historie, da Justin Bieber i 2014 blev påkørt bagfra af en paparazzifotograf, der vist havde mere travlt med at håndtere fokus på sit objektiv end at fokusere på trafikken. Dog var påkørslen så lille, at ingen kom noget til ved hændelsen, hvor Ferrarien dengang var rød.

Andre læser lige nu

Andre historier

Hvad tænker du..?

Lige nu på BT.dk

Hun følte sig oppustet i tre år:...
bt.dk
Dronningen rejser væk på ferie
bt.dk
Advarer mod kokosolie solgt i hele...
bt.dk
Indvandrere og efterkommere koster...
bt.dk
Hitter på mx

AnnonceHitter på mx